logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

حمله پهپادی حزب‌الله؛ آژیر خطر در ۱۵ نقطه اسرائیل فعال شد

حمله پهپادی حزب‌الله؛ آژیر خطر در ۱۵ نقطه اسرائیل فعال شد
رسانه‌های اسرائیلی لحظاتی پیش از حمله پهپادی حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی و فعال شدن آژیرهای خطر در مناطق وسیعی از اراضی اشغالی خبر دادند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جبهه داخلی اسرائیل از فعال شدن آژیرهای خطر در بیش از ۱۵ نقطه در الجلیل غربی از جمله ایلون، هیلا، حانیتا، عرب العرامشه و جورین، زرعیت خبر داد. 

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که بر اثر اصابت یک فروند پهپاد انفجاری، چندین خودرو از جمله یک خودروی زرهی در شهرک اشغالی «شومیرا» دچار حریق شدند.

ارتش رژیم صهیونیستی همزمان اعلام کرد که یک فروند موشک رهگیر به سمت یک هدف هوایی مشکوک که در منطقه حضور نیروهایش در جنوب لبنان شناسایی شده، شلیک کرده است.

هنوز جزئیات بیشتری از این خبر، منتشر نشده است. رسانه‌های عبری پیشتر، اعتراف کرده بودند که تغییر راهبردی حزب‌الله لبنان در میادین نبرد با ارتش اسرائیل برای اشغالگران دردسرساز شده است. 

کانال  ۱۲ اسرائیل هفته پیش در گزارشی با اشاره به تغییر تاکتیک‌های نظامی حزب‌الله اعلام کرد: «حزب‌الله به جای موشک و راکت‌های ضد تانک، به استفاده گسترده از پهپادهای انتحاری به عنوان سلاح اصلی روی آورده است و نوعی پهپاد پیشرفته را در اختیار دارد که از طریق فیبر نوری هدایت می‌شود و به همین دلیل در برابر جنگ الکترونیک ارتش اسرائیل کاملاً مقاوم است».

بنا بر این گزارش، این پهپادها از فاصله ۱۵ کیلومتری کنترل می‌شوند و قابلیت حمل تا ۶ کیلوگرم مواد منفجره را دارند. 

ارتش اسرائیل اذعان می‌کند که حزب‌الله اخیراً استفاده از پهپادهای انتحاری را به قیمت کاهش استفاده از موشک‌ها و راکت‌های ضد تانک افزایش داده است و از دقت نسبتاً بالای آنها و دشواری رهگیری‌شان بهره می‌برد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه