logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس پلیس راه راهور؛

اجرای طرح‌های یک‌طرفه در چالوس، هراز و فشم

اجرای طرح‌های یک‌طرفه در چالوس، هراز و فشم
رئیس پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیتهای قطعی و مقطعی ترافیکی در محورهای پرتردد شمالی کشور در روزهای ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت خبر داد و اعلام کرد: این محدودیتها با هدف مدیریت بار ترافیکی و ارتقای ایمنی سفرها، به‌ویژه در محورهای چالوس، هراز و فشم اجرا می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  سردار احمد کرمی اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا، با تشریح جزئیات محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته، اظهار کرد: در روز جمعه ۱۱ اردیبهشت، محدودیت‌های قطعی در محور کرج–چالوس اعمال خواهد شد. 

وی افزود: بر این اساس، از ساعت ۱۴:۰۰ تردد خودروها به مقصد چالوس از آزادراه تهران–شمال محدود شده و از ساعت ۱۵:۰۰ مسیر ابتدای پل زنگوله به سمت چالوس به‌طور کامل مسدود می‌شود.

وی افزود: همچنین از ساعت ۱۶:۰۰ مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران به‌صورت یک‌طرفه (شمال به جنوب) اجرا شده و این محدودیت‌ها تا ساعت ۲۴:۰۰ ادامه خواهد داشت. البته در صورت کاهش حجم ترافیک، امکان پایان زودهنگام طرح یک‌طرفه وجود دارد.

رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به تسهیلات در نظر گرفته‌شده برای ساکنان محلی تصریح کرد: تردد ساکنان در مسیر جاده قدیم کرج–چالوس تا محدوده پل زنگوله بلامانع است، اما در زمان اجرای محدودیت‌ها، تردد خودروهایی که قصد عزیمت به چالوس را دارند، از میدان امیرکبیر ممنوع خواهد بود.

سردار کرمی اسد در ادامه به وضعیت محور هراز اشاره کرد و گفت: در صورت افزایش حجم ترافیک، در روزهای جمعه و شنبه ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، محدودیت یک‌طرفه به‌صورت مقطعی در محدوده پلور تا پلیس‌راه لاریجان و بالعکس اعمال می‌شود.

وی همچنین از اعمال محدودیت در محور فشم خبر داد و خاطرنشان کرد: در روز جمعه ۱۱ اردیبهشت، از ساعت ۱۷:۰۰ تا ۲۰:۰۰، تردد به‌صورت یک‌طرفه از محدوده پل حاجی‌آباد تا ابتدای پیچ آریانا به سمت خروجی فشم انجام خواهد شد.

رئیس پلیس راه راهور فراجا در پایان از رانندگان خواست با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و توجه به محدودیت‌های اعلام‌شده، در مدیریت ترافیک و افزایش ایمنی سفرهای جاده‌ای همکاری لازم را داشته باشند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه