اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

وزیر خارجه آلمان: از راه‌حل مذاکره‌شده میان ایران و آمریکا حمایت می‌کنیم

وزیر خارجه آلمان: از راه‌حل مذاکره‌شده میان ایران و آمریکا حمایت می‌کنیم
وزیر خارجه آلمان ضمن اشاره به تماسی که با همتای ایرانی خود داشته، گفت که از یک راه‌حل مذاکره‌شده میان ایران و آمریکا حمایت می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «یوهان واده‌فول» وزیر امور خارجه آلمان عصر یکشنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «من در تماس تلفنی خود با عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران تاکید کردم که از یک راه‌حل مذاکره‌شده حمایت می‌کنیم.»

وزیر خارجه آلمان در ادامه به تکرار ادعاها و درخواست‌های زیاده‌خواهانه همتای آمریکایی خود پرداخت و خواستار گشایش کامل تنگه هرمز شد.

وی هم‌چنین بر موضع غیرواقعی کشورش علیه برنامه هسته‌ای ایران و بدون اشاره به حقوق هسته‌ای مان مدعی شد که ایران باید به‌طور کامل و قابل تایید از سلاح‌های هسته‌ای دست بکشد!

این ادعای وزیر خارجه آلمان در حالی مطرح شده که جمهوری اسلامی ایران بارها بر اهداف مسالمت‌آمیز خود در برنامه‌ هسته‌ای اشاره کرده و صرفا خواستار تداوم این برنامه در چارچوب علمی و پزشکی شده است.

همچنین، در نتیجه آتش‌افروزی آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه با تکرار حملات غیرقانونی علیه حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران از ۹ اسفند ۱۴۰۴، مقامات جمهوری اسلامی ایران اعلام کردند کلیه تردد کشتی‌ها از این آبراه مهم بین‌المللی که در مجاورت آب‌های سرزمینی و خط ساحلی قلمرو ایران واقع شده است، باید با هماهنگی ایران انجام شود و کشتی‌های مرتبط با آمریکا و رژیم صهیونیستی و متحدان آن‌ها اجازه عبور نخواهند داشت.

طبق اطلاعیه کانال تلگرامی «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در این گفت‌وگوی تلفنی ایشان ضمن تشریح آخرین مواضع، دیدگاه‌ها و ابتکارات دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران، همتای آلمانی خود را در جریان تلاش‌های فعال تهران برای پایان‌بخشی به جنگ تحمیلی از سوی ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران قرار داد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه