logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

جلسه تخصصی بازی های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا با حضور وزیر ورزش؛

دنیامالی: کادر فنی تیم فوتبال امید و والیبال زنان هر چه سریعتر مشخص شود/ فدراسیون ها به ورزشکاران حقوق بدهند

دنیامالی: کادر فنی تیم فوتبال امید و والیبال زنان هر چه سریعتر مشخص شود/ فدراسیون ها به ورزشکاران حقوق بدهند
جلسه سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی حضور کاروان ورزش ایران در بازی های آسیایی 2026 ناگویا-آیچی در وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، نشست سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی حضور کاروان ایران در بازی های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا بعدازظهر امروز (سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه) به ریاست وزیر ورزش و جوانان و با حضور نماینده‌های کمیته ملی المپیک و سایر مسئولان مربوطه در محل این وزارتخانه برگزار شد.

بیستمین دوره بازی‌های آسیایی در ۴۱ رشته از ۲۸ شهریور تا ۲۲ مهر ماه سال جاری با میزبانی ژاپن در استان آیچی و شهر ناگویا برگزار می‌شود.

بر این اساس در فاصله ۱۳۶ روز مانده تا بزرگترین رویداد ورزشی قاره، مسئولان وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک، نشستی تخصصی برگزار کردند تا سیاست‌های لازم را برای حضور موفق کاروان ورزش ایران در این بازی‌ها اتخاذ کنند.

در این خصوص گزارش کاملی به تفکیک رشته‌ها از سوی محمدرضا عابدی محزون مدیر دفتر نظارت و برنامه‌ریزی وزارت ورزش و جوانان، اصغر رحیمی سرپرست کاروان اعزامی و رضا شجیع مدیر مرکز نظارت بر تیم‌های ملی ارائه شد و ارزیابی لازم از میزان مدال‌آوری آنها به عمل آمد.

یکی از نکات مهم مورد بحث در این جلسه تصمیم‌گیری در خصوص برخی رشته‌های تیمی بود؛ رشته‌هایی که به زعم کمیته ملی المپیک و به دلیل شانس اندک آن‌ها برای مدال آوری نباید در فهرست این کاروان قرار بگیرند.

در این رابطه اعضای حاضر نظرات تخصصی خود را مطرح کردند و مقرر شد در جلسات تخصصی آینده با متولیان فدراسیون‌های رشته‌های مربوطه و تلاش برای برطرف کردن نقاط ضعف این رشته‌ها، تصمیم نهایی گرفته شود.

کمیته ملی المپیک تاکنون اسامی ۲۵۰۰ نفر شامل ورزشکار، کادرفنی، تیم پزشکی و رسانه را به عنوان فهرست اولیه و «لانگ لیست» به کمیته برگزاری بازی‌های ۲۰۲۶ داده و پیش بینی می‌شود ظرف روزهای آینده ۵۰۰ نفر دیگر به این لیست افزوده شود تا در نهایت ترکیب اصلی کاروان ایران از این جمع، انتخاب شود.

وزیر ورزش و جوانان در پایان این جلسه تاکید کرد که فدراسیون‌ها باید در فاصله چهار ماه باقی مانده تا بازیهای آسیایی ۲۰۲۶ سخت کار کنند و یک روز هم از تمرین غافل نباشند. او توضیح داد: این که در دو جنگ اخیر به آسیب‌هایی ایجاد شده است، یک واقعیت انکار ناپذیر است. اما ما باید هنر مدیریت داشته باشیم و بتوانیم این شرایط را اداره کنیم. امروز ما مورد یک تهاجم ناجوانمردانه قرار گرفتیم و باید یک کار جهادی کنیم. رمز موفقیت ما همدلی است. بنابراین فدراسیون باید در این ۱۳۶ روز شبانه‌روز کار کنند و یک روز هم از تمرین غافل نباشند.

وی خاطر نشان کرد: تحت هر شرایطی باید اردوهای تیم های ملی برگزار شود و اردوهایی در شهرهایی که مورد اصابت قرار نگرفته‌اند، تمرینات را تشکیل بدهیم.

دنیامالی در این خصوص خطاب به مسئولان کمیته ملی المپیک گفت: کار رصد میدانی اردوهای تیم‌های ملی از هم اکنون باید با همکاری مسئولان نظارتی وزارت ورزش و جوانان آغاز شود.

وی در خصوص بلاتکلیفی تیم فوتبال امید و تیم ملی والیبال زنان دستور اکید داد که کادر فنی این تیم‌ها هر چه سریعتر تشکیل شود تا آماده شرکت در بازی‌های ناگویا شوند.

دیگر موضوعی که وزیر ورزش و جوانان اهتمام ویژه‌ای به آن داشت، بحث پرداخت حقوق به ملی پوشان اعزامی به بازی های آسیایی بود. وی تصریح کرد: ما اگر در بازی‌های ۲۰۱۰ گوانگجو نتیجه خوبی گرفتیم و چهارم شدیم به این خاطر بود که با دستور سازمان تربیت بدنی به همه ملی پوشان حاضر در اردوهای حقوق داده می‌شد. فدراسیون‌ها موظف هستند که برای اردونشین‌های ناگویا نیز این قضیه را لحاظ کنند.

با احتساب این نشست، تعداد جلسات کارشناسی کمیسیون نظارت بر عملکردهای فدراسیون های ورزشی به عدد ۱۲۴ رسید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه