logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نماینده دموکرات: وقت آن رسیده به جنگ آمریکا علیه ایران پایان دهیم

نماینده دموکرات: وقت آن رسیده به جنگ آمریکا علیه ایران پایان دهیم
عضو دموکرات کنگره آمریکا ضمن انتقاد از رئیس‌جمهور این کشور، گفت که وقت آن رسیده به جنگ آمریکا علیه ایران خاتمه دهند.

به گزارش راه دانا، «دن گلدمن» عضو دموکرات کنگره ایالات متحده روز چهارشنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «قبلا هم گفته‌ام و دوباره می‌گویم؛ ترامپ (رئیس‌جمهور آمریکا) و نتانیاهو (نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی) هرگز نباید این جنگ بی‌ملاحظه را در ایران آغاز می‌کردند.»

 

او در ادامه تاکید کرد: «وقت آن رسیده که به این جنگ پایان دهیم و با چالش‌هایی که در داخل کشور با آنها مواجه هستیم، مقابله کنیم.»

 

گلدمن همچنین ضمن انتقاد از جنگ دونالد ترامپ علیه ایران و پیامدهای اقتصادی که برای ایالات متحده به همراه داشته، گفت: «نیویورکی‌ها به شهری مقرون‌به‌صرفه‌تر نیاز دارند، نه یک جنگ بی‌پایان دیگر.»

 

آمریکا و رژیم صهیونیستی ۹ اسفند سال گذشته در حالی‌ که گفت‌وگوهای غیرمستقیم با طرف آمریکایی در جریان بود، تجاوز علیه ایران را آغاز کردند و ایران نیز در پاسخ به تجاوز علیه خاک کشور و دفاع از خود، عملیات وعده صادق ۴ را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکایی در منطقه و اهدافی مشخص در سرزمین‌های اشغالی انجام داد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه