logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

حضور جمعی از علما و فعالان رسانه‌ای و فرهنگی ترکیه در کمیته اربعین

حضور جمعی از علما و فعالان رسانه‌ای و فرهنگی ترکیه در کمیته اربعین
جمعی از علما و فعالان رسانه‌ای و فرهنگی ترکیه با حضور در کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین ضمن حمایت از ایران اسلامی، حرکت‌های مردمی در جنگ رمضان را صحنه های، چون اربعین خواندند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تعدادی از علما و روحانیون اتحادیه علمای امامیه ترکیه و مسئولان موسسه کوثر و شبکه ۱۴ تلویزیون ترکیه به منظور عرض تسلیت و اعلام حمایت به ایران آمدند.

این گروه شنبه شب با حضور در بعثه مقام معظم رهبری در قم با رئیس و اعضای کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

در این دیدار حاج موسی آیدین از اعضای اتحادیه علمای امامیه، رئیس شبکه کوثر و اساتید ترکیه به نمایندگی از مهمانان حاضر گفت: ما به ایران آمدیم تا ضمن ابلاغ تسلیت علما و شیعیان ترکیه به مناسبت مصیبت بزرگ شهادت رهبر عظیم الشأن جهان اسلام، از مردم ایران هم روحیه بگیریم.

وی گفت: ایستادگی مردم ایران ستودنی و مایه افتخار و آموزنده است.

آیدین همچنین با تبریک انتخاب حضرت آیت الله حاج سید مجتبی خامنه‌ای به رهبری انقلاب اسلامی، بیان داشت: این انتخاب مبارک برای همه ما دل‌گرم کننده بود.

ایشان از اقدام‌های فرهنگی، انتشاراتی و رسانه‌ای اتحادیه علمای امامیه و موسسات وابسته گزارشی ارائه کرد و خواستار همکاری بیشتر در حوزه اربعین شد.

در ادامه این نشست اوهان اوز قائم مقام دبیرکل اتحادیه علمای امامیه نیز با ابراز خرسندی از حضور این هیئت در ایران، اربعین را الگوی رفتاری مردم ایران در جنگ رمضان و حضور شبانه در خیابان‌های ایران دانست و گفت: امروز همه شهر‌های ایران شبیه صحنه‌های مراسم اربعین حسینی است و رنگ و بوی آن را دارد.

وی ادامه داد: این شب‌ها در ایران، از برپایی مواکب و پذیرایی گرفته تا انجام کار‌های متنوع فرهنگی با حضور پرشور مردم، همه برخاسته از عاشورا و اربعین است. فرهنگ اربعین در ایران جاریست و در ترکیه هم الحمدلله تبدیل به یک فرهنگ شده است.

اوهان‌اوز اقدام‌های خلاقانه مردم ایران در بیش از دوماه تشکیل اجتماعات باشکوه شبانه را ستود و گفت: در رسانه‌های ترکیه و کشور‌های دیگر، خلق شعار‌های حماسی و شور مردم ایران مورد بحث و گفت‌گوی کارشناسان و اساتید قرار دارد و مردم ایران را بزرگ و اهل فرهنگ نشان داده است.

وی از مساعدت‌ها و همکاری‌های خوب کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین با فعالان، زائران و مواکب ترکیه در ایام اربعین هم تشکر کرد و خواستار هماهنگی بیشتر برای برپایی اربعین امسال شد.

حجت‌الاسلام حمید احمدی رئیس کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین نیز در این جلسه ضمن خیر مقدم به هیئت علما و اصحاب رسانه و فرهنگ ترکیه، از حضورشان در بعثه مقام معظم رهبری و کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین کشور تشکر کرد.

وی همچنین شهادت قائد عظیم الشأن امت را تسلیت گفت و از ابراز همدردی و همدلی، کمک‌های علما و مردم شریف ترکیه به جمهوری اسلامی ایران و برپایی موکب در چهار استان شمال غرب ایران در جنگ تحمیلی سوم قدردانی کرد و گفت: این امر بیانگر عمق پیوند‌های دینی و فرهنگی و اخوت اسلامی بین دو ملت است.

حجت الاسلام احمدی با تشریح دیدگاه‌های امام شهید درباره حرکت بزرگ فرهنگی اربعین، بیان داشت: قائد شهید، اربعین را یک حرکت جهانی و زمینه ساز تمدن نوین اسلامی و آیت عظمای الهی می‌دانستند که خداوند متعال، روزی امت و جهان اسلام نمود، آن رهبر شهید فرمودند: اربعین با اجتماع اقوام مختلف از ملل گوناگون، مایه سعادت و این اجتماع موهبت الهی است.

رئیس کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین ادامه داد: قائد شهید از اهل فکر، حکمت و اندیشه و فرهنگ خواستند برای عمق بخشیدن به معنا و مضمون این حرکت عظیم تلاش کنند.

احمدی از حضور فعال هیئت علما و فعالان رسانه‌ای ترکیه در کنگره سالانه اربعین در مشهد مقدس تشکر کرد و گزارشی از برنامه‌های انجام گرفته و پیش بینی‌ها برای اربعین پیش‌رو ارائه کرد.

در این نشست شرکت کنندگان به طرح دیدگاه‌های خود در خصوص زمینه‌ها و سازو‌کار‌های هماهنگی و همکاری‌های بیشتر پرداختند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه