اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

اکران ویژه «شکار حلزون» به یاد کودکان شهید جنگ

اکران ویژه «شکار حلزون» به یاد کودکان شهید جنگ
اکران ویژه فیلم سینمایی «شکار حلزون» به کارگردانی محسن جسور و تهیه‌کنندگی مصطفی سلطانی توسط گروه سینمایی «هنر و تجربه» در پردیس سینمایی چارسو برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط‌ عمومی گروه سینمایی «هنر و تجربه»، اکران ویژه فیلم سینمایی «شکار حلزون» به کارگردانی محسن جسور و تهیه‌کنندگی مصطفی سلطانی شامگاه یکشنبه ۲۰ اردیبهشت‌ با حضور سازندگان اثر، جمعی از هنرمندان و اهالی رسانه توسط گروه سینمایی «هنر و تجربه» در پردیس سینمایی چارسو برگزار شد.

محسن جسور کارگردان این فیلم در ابتدای برنامه با تشکر از حضور مخاطبان و همکاری گروه سینمایی «هنر و تجربه» گفت: این فیلم یک اثر مستقل کاملاً شخصی است و بسیاری از دوستانی که در ساخت این فیلم همکاری داشتند به من لطف کردند و دستمزدی دریافت نکردند و امیدوارم که رو سفیدشان کرده باشم.

وی افزود: این اکران را به دو کودک شهید تقدیم می‌کنم؛ یکی دختربچه ۸ ساله ای به نام تارا که در جنگ ۱۲ روزه شهید شد و ماکان که از شهدای مدرسه میناب بود و متأسفانه هنوز پیکر او پیدا نشده و با ۸ سال سن جزو شهدای مفقودالاثر است. ما در این پروژه ۲ دوست عزیز را نیز از دست دادیم یکی حسام محمودی که جزو بازیگران اصلی کار بود و دیگری آقای هادی نوری که ایشان نیز علاوه بر نقش کوچکی که در فیلم ایفا می‌کرد مدیر تدارکات پروژه بودند.

جسور تصریح کرد: این فیلم حدود ۵ سال پیش‌ساخته شده و خاطرات خوب و بد زیادی در مسیر ساختش شکل گرفت که یادآوری آن همچنان من را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد.

موحد شادرو تدوینگر فیلم نیز با اشاره به دوستی خود با محسن جسور گفت: بسیار خوشحالم که بعد از مدت‌ها این اکران باعث شد تا دوستان و همکارانمان را دوباره ببینیم. من و محسن جسور از اول راهنمایی هم کلاس و دوست بودیم و این مسیر را از تئاتر مدرسه آغاز کردیم تا به «شکار حلزون» رسید. به همین علت هر چیزی در این پروژه برای من بوی رفاقت می‌داد.

اکران فیلم سینمایی «شکار حلزون» به کارگردانی محسن جسور و تهیه‌کنندگی مصطفی سلطانی همچنان در گروه سینمایی «هنر و تجربه» ادامه دارد. حسین پاکدل، زنده‌یاد حسام محمودی، فرناز زوفا، محمد رسول صفری، رابعه مدنی، مسعود عجمی، یاسمن ترابی، علی‌اکبر قاضی نظام از جمله بازیگران این فیلم هستند.
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه