logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فشارخون در ۲۵ درصد ایرانی‌ها / واکسیناسیون ۱۰۰درصدی کودکان در جنگ

فشارخون در ۲۵ درصد ایرانی‌ها / واکسیناسیون ۱۰۰درصدی کودکان در جنگ
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر ارایه خدمات بدون وقفه در جنگ رمضان، در عین حال گفت: ۲۵ درصد جامعه فشار خون دارند و متاسفانه بسیاری از افرادی که به دیابت و پرفشاری خون مبتلا هستند، مراجعه مناسبی به مراکز درمانی ندارند و این یکی از مشکلات نظام سلامت کشور به حساب می‌آید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛دکتر علیرضا اولیایی‌منش‌ - معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشستی خبری به مناسبت هفته سلامت اظهار کرد: حوزه بهداشت از موفق‌ترین بخش‌های نظام سلامت به حساب می‌آید. به عنوان مثال شاخص مرگ مادران باردار در ابتدای انقلاب ۲۵۰ در ۱۰۰هزار بود که این آمار به عدد ۲۳ رسیده است. شاخص مرگ و میر کودکان کمتر از ۵ سال حدود ۱۵۰ در هزار کودک بود که این شاخص در کشور به ۱۴ و در دانشگاه علوم پزشکی تهران به کمتر از ۱۰ نفر رسیده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: حدود ۳ میلیون و ۵۰۰هزار نفر از مردم تهران شامل مناطق جنوب، شهرری و اسلامشهر تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران قرار دارند که یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از این افراد در محلات کم برخوردار زندگی می‌کنند.

اولیایی‌منش با بیان اینکه سه میلیون نفر به مراکز بهداشتی دانشگاه مراجعه می‌کنند، گفت: ۱۸ میلیون خدمات در سال گذشته ارائه کردیم. ۲ میلیون و ۸۰۰ نفر از این افراد در سامانه یکپارچه بهداشت ثبت شده‌اند. ۷ مرکز سلامت روانی اجتماعی در نقاط مختلف تهران داریم که روانپزشکان در این مراکز مستقر هستند. حدود ۲۰۰ هزار مراجعه در جنگ ۴۰ روزه به مراکز بهداشتی داشتیم و هیچ یک از مراکز بهداشتی در دوران جنگ تعطیل نبودند. ۱۵ هزار بازدید از مراکز عرضه غذا و رستوران‌ها انجام شد.

او درباره ارائه خدمات به کودکان نیز گفت: واکسیناسیون کودکان کمتر از ۵ سال به صورت ۱۰۰ درصدی انجام می‌شود و غربالگری شنوایی به صورت ۸۸ درصدی ارائه می‌شود. آمار و ارقام نشان می‌دهد که ۱۹ هزار واکسیناسیون در دوران جنگ انجام شد.

او درباره وضعیت بیماری‌های مزمن در جامعه اظهار کرد: آمار و ارقام نشان می‌دهد که ۲۵ درصد جامعه فشار خون دارد و همچنین ۱۱ درصد مردم و ۱۴ درصد افراد بالای ۳۰ سال به دیابت مبتلا هستند. البته متاسفانه بسیاری از افرادی که به دیابت و پرفشاری خون مبتلا هستند، مراجعه مناسبی به مراکز درمانی ندارند و این یکی از مشکلات نظام سلامت کشور به حساب می‌آید.

در ادامه دکتر علی گنجعلی خان، مدیر درمان دانشگاه علوم‌پزشکی تهران در این نشست درباره پرداخت‌های خارج از تعرفه توضیح داد: موقعیت جغرافیایی بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران به نحوی است که دریافت تعرفه‌های خارج از عرف وجود ندارد. همچنین پرداخت تعرفه خارج از عرف در ۱۸ بیمارستان خصوصی تحت پوشش این دانشگاه نیز کمتر دیده می‌شود.

او ادامه داد: نظارت بر اجرای دقیق تعرفه‌ها بسیار زیاد است و موارد عجیب و غریب وجود ندارد و این موضوع شاید بیشتر برای مناطق شمالی و گران شهر تهران باشد. سیستم نظارتی فعال است و موارد تخلف به تعزیرات گزارش داده می‌شود. موارد تخلف مورد بررسی قرار می‌گیرد و جریمه‌های مختلفی مانند پرداخت جریمه و تعطیلی مراکز برای متخلفان در نظر گرفته می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه