اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

چهارشنبه‌ها، پرترافیک‌ترین روز مرکز مدیریت شهری و نظارت همگانی ۱۳۷؛ اوج پیام‌های شهروندی در ساعات ۱۰ تا ۱۲  

چهارشنبه‌ها، پرترافیک‌ترین روز مرکز مدیریت شهری و نظارت همگانی ۱۳۷؛ اوج پیام‌های شهروندی در ساعات ۱۰ تا ۱۲  
رئیس مرکز مدیریت شهری و نظارت همگانی ۱۳۷ شهرداری تهران گفت: تحلیل دو ماه نخست سال ۱۴۰۵ نشان می‌دهد بیشترین حجم پیام‌های شهروندی در ساعات ۱۰ تا ۱۲ ثبت شده و روزهای چهارشنبه در بازه زمانی ۱۰ تا ۱۳ پرترافیک‌ترین زمان مراجعه به این سامانه بوده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از روابط عمومی مرکز مدیریت شهری و نظارت همگانی ۱۳۷ پلاس شهرداری تهران، امیر رضا جلالی فراهانی رئیس این مرکز با اشاره به نتایج تحلیل آماری داده‌های ثبت‌شده از ابتدای فروردین تا ۲۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ اظهار کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد الگوی زمانی ثبت پیام‌های شهروندی در سامانه ۱۳۷ عمدتاً در ساعات اداری متمرکز است و بیشترین تماس‌ها و پیام‌ها در بازه ۱۰ تا ۱۲ صبح به ثبت می‌رسد.  

وی افزود: این روند در هر دو ماه ابتدایی سال الگوی نسبتاً ثابتی داشته است. در فروردین‌ماه، نیمه دوم ماه نسبت به نیمه نخست با رشد قابل‌توجهی در حجم پیام‌های شهروندی مواجه بوده و سه روز پایانی فروردین (۲۹ تا ۳۱) بیشترین میزان ثبت پیام را در بازه زمانی ۸ صبح تا ۱۷ عصر به خود اختصاص داده‌اند.  

جلالی ادامه داد: در اردیبهشت‌ماه نیز همان الگوی زمانی حفظ شده و بیشترین پیام‌ها در ساعات ۱۰ تا ۱۲ صبح ثبت شده‌اند که بیانگر پایداری رفتار ارتباطی شهروندان در استفاده از سامانه ۱۳۷ است.  

به گفته رئیس مرکز مدیریت شهری و نظارت همگانی ۱۳۷ ، روزهای چهارشنبه در بازه زمانی ۱۰ تا ۱۳ پرترافیک‌ترین ساعات و روزهای هفته برای ثبت پیام‌ها هستند، در حالی که روزهای جمعه کمترین میزان تماس و پیام مردمی را نشان می‌دهند.  

وی خاطرنشان کرد: این داده‌ها می‌تواند مبنای برنامه‌ریزی‌های عملیاتی برای تخصیص نیرو و بهبود پاسخگویی در ساعات پرتراکم باشد. مرکز مدیریت شهری و نظارت همگانی ۱۳۷ شهرداری تهران با پایش مستمر الگوی زمانی پیام‌ها، در حال بهینه‌سازی پاسخگویی به مطالبات شهروندان است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه