logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

کتاب ورزشی «تاریخ اجتماعی بسکتبال زنان ایران» منتشر شد/ رضاپور: هدفم ثبت حافظه تاریخی بسکتبال زنان است

کتاب ورزشی «تاریخ اجتماعی بسکتبال زنان ایران» منتشر شد/ رضاپور: هدفم ثبت حافظه تاریخی بسکتبال زنان است
کتاب ورزشی «تاریخ اجتماعی بسکتبال زنان ایران» منتشر شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛کتاب ورزشی «تاریخ اجتماعی بسکتبال زنان ایران» تالیف افشین رضاپور نویسنده و روزنامه نگار قدیمی منتشر شد. 

در این کتاب، تاریخ بسکتبال زنان ایران از سال ۱۳۰۲ تا امروز بررسی شده و نسل‌های مختلفی از بازیکنان، مربیان و فعالان این حوزه معرفی شده‌اند.

مراسم رونمایی از این کتاب با حضور نویسنده و جمعی از اهالی بسکتبال و رسانه برگزار شد. 

 

رضاپور: هدفم ثبت حافظه تاریخی بسکتبال زنان است

افشین رضاپور نویسنده کتاب «تاریخ اجتماعی بسکتبال زنان ایران» با اشاره به انگیزه نگارش این اثر گفت: این کتاب تلاشی است برای روایت تاریخ بسکتبال زنان در ایران در پیوند با تحولات اجتماعی و فرهنگی جامعه.

رضاپور ادامه داد: در این پژوهش تلاش کرده‌ام نشان دهم که بسکتبال زنان تنها یک فعالیت ورزشی نبوده، بلکه در طول بیش از یک قرن با تغییرات اجتماعی، فرهنگی و حتی نگاه جامعه به ورزش زنان در ارتباط بوده است.

او افزود: در این کتاب، تاریخ بسکتبال زنان ایران از سال ۱۳۰۲ تا امروز بررسی شده و نسل‌های مختلفی از بازیکنان، مربیان و فعالان این حوزه معرفی شده‌اند. هدف این بوده که بخشی از حافظه تاریخی بسکتبال زنان ثبت و مسیر طی‌شده توسط این نسل‌ها برای علاقه‌مندان و پژوهشگران روشن‌تر شود.

نویسنده این اثر همچنین از حمایت مالی بهنام شاهسوند در انتشار این کتاب قدردانی کرد.

 

شاهسوند: حامیان مالی با اطمینان در بسکتبال زنان ورود کنند

در ادامه این گفتگو که در محل معرفی و نقد کتاب سالن کنفرانس یاس با حضور جمعی از پیشکسوتان بسکتبال انجام شد دکتر بهنام شاهسوند به خبرنگاران گفت: معتقدم ثبت تاریخ و تجربه‌های ورزشکاران، بخشی مهم از توسعه فرهنگی ورزش است. وقتی با این پروژه آشنا شدم، احساس کردم این کتاب می‌تواند بخشی از تاریخ کمتر روایت‌شده بسکتبال زنان ایران را ثبت کند، بنابراین از آن حمایت کردم.

شاهسوند، برگزارکننده ایونت‌های بسکتبال سه‌نفره دختران و پسران یکی از مهم‌ترین موضوعات در بسکتبال دختران را جذب حمایت‌های مالی پایدار برای بسکتبال دختران عنوان کرد که نیازمند فراهم شدن زیرساخت‌های قانونی مناسب است تا حامیان مالی بتوانند با اطمینان وارد این حوزه شوند.

وی گفت: انعکاس مطالبه جامعه بسکتبال زنان برای پخش از پلتفرم‌های مسابقات همچنین فراهم شدن امکان حضور تماشاگران در سالن‌ها بسیار مهم بوده و لازم است به شکل جدی پیگیری شود.

وی زیرساخت‌های لازم برای بسکتبال دختران در همه استان‌ها را به عنوان یک ضرورت دانست تا استعدادهای مختلف در سراسر کشور امکان رشد و حضور در سطح حرفه‌ای را پیدا کنند. شاهسوند در پایان یادآور شد: توجه به سرمایه‌های انسانی می‌تواند مسیر رشد و پایداری بسکتبال بانوان را در تیمداری دولتی و بخش خصوصی هموارتر کند.

از افشین رضاپور تاکنون کتاب‌های «100 سال بسکتبال»، «بسکتبال رویای نسل‌ها»، «داستان یک قرن»، «جُستارهایی در فلسفه، فرهنگ و ایده‌های بسکتبال» و «از آیین تا بسکتبال» به بازار کتاب آمده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه