logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

۸ کشته و زخمی در حمله پهپادی حزب الله به پادگان نظامی اسرائیل

۸ کشته و زخمی در حمله پهپادی حزب الله به پادگان نظامی اسرائیل
در حمله پهپادی حزب الله لبنان به پایگاه نظامی در منطقه الجلیل اشغالی یک نظامی صهیونیست به هلاکت رسیده و ۷ تن دیگر زخمی شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از منابع رسانه‌ای رژیم صهیونیستی، عملیات پهپادی حزب الله لبنان در شمال سرزمین‌های اشغالی که ساعتی پیش با حمله به پادگان نظامی رژیم صهیونیستی در منطقه الجلیل انجام شد، با تلفاتی همراه بود.

رسانه‌های صهیونیستی اذعان دارند که پهپاد های بمب‌گذاری شده حزب الله لبنان اهداف متعلق به ارتش صهیونیستی را مورد اصابت قرار می‌دهند.

بنابر اذعان رسانه‌های صهیونیستی، در اثر انفجار پهپادهای بمب‌گذاری شده در پادگان نظامی منطقه شومیرا در الجلیل غربی یک نظامی زن صهیونیست به هلاکت رسیده و ۷ نفر دیگر زخمی شدند.

منابع صهیونیستی ضمن اعلام این عملیات گزارش دادند که آژیرهای خطر در شومیرا در الجلیل غربی به دلیل ترس از نفوذ پهپادها به صدا درآمده است.

رسانه‌های صهیونیستی همچنین از فعال شدن آژیرهای خطر در مناطق «افن مناحم»، «زرعیت»، «شومیرا» و «شتولا» در الجلیل غربی به دلیل ترس از نفوذ پهپادها خبر دادند.

بنا بر اعلام رسانه‌های اسرائیلی آژیرهای خطر در مناطق «ادمیت»، «ایالون»، «گورین»، «گورنوت هاگلیل»، «حنیتا»، «یارا» و «عرب العرامشه» نیز به صدا درآمده است.

بر اساس این گزارش شلیک مداوم موشک‌ها و پهپادهای انفجاری از لبنان به شهرک‌های شمالی این رژیم تداوم دارد.

رسانه‌های صهیونیستی فاش کردند: ما روزهای سختی را پیش رو داریم و حزب‌الله همچنان به گرفتن تلفات از نظامیان ارتش اسرائیل ادامه می‌دهد.

از سوی دیگر مقاومت اسلامی لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای این جنبش در شرق زوطر با دشمن صهیونیستی از فاصله صفر و با سلاح‌های سبک و متوسط درگیر شده اند.

در این بیانیه آمده است که مجاهدان مقاومت دشمن را مجبور به عقب‌نشینی کرده و سپس دشمن اقدام به اجرای کمربندهای آتشین در منطقه کرد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه