logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

واکاوی سرودهای حماسی جنگ در «رزم آهنگ» شبکه افق

واکاوی سرودهای حماسی جنگ در «رزم آهنگ» شبکه افق
برنامه تلویزیونی «رزم‌ آهنگ» روایت جنگ تحمیلی سوم از دریچه موسیقی است که از شبکه افق سیما پخش می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ برنامه تلویزیونی «رزم‌ آهنگ» با حال و هوای موسیقایی، جنگ تحمیلی سوم را با نگاهی متفاوت از دریچه هنر بررسی می‌کند. این برنامه تلویزیونی از شبکه افق سیما روی آنتن می‌رود و تلاش می‌کند ضمن بازخوانی حماسه‌های جنگ از دریچه هنر، به نقش مهم موسیقی و سرود در بین‌المللی شدن مقاومت ایران و تبدیل آن به یک روایت جهانی بپردازد.

حسین فراهانی تهیه‌کننده «رزم آهنگ» با اشاره به جزئیات محتوای این برنامه تلویزیونی گفت: همزمان با آغاز جنگ تحمیلی سوم و حضور قهرمانانه مردم در تجمعات میدانی، آن چیزی که بیش از بقیه مورد توجه قرار گرفت، سرودهایی است که علاوه بر موسیقی حماسی، محتوای پرمعنایی داشت و بیانگر اوج وطن‌پرستی مردم ایران در دفاع از کشورشان بود.

وی ادامه داد: در برنامه «رزم آهنگ» تلاش کردیم تا جنگ رمضان را از دریچه موسیقی مورد بررسی قرار بدهیم و حماسه‌های آن را از دریچه هنر ببینیم. بنابراین سراغ قطعات مشهور و پرطرفداری رفته‌ایم که در میدان‌ها توسط مردم بارها خوانده شد و مضامین آن بخش مهمی از مطالبات مردمی در مواجهه با دشمن را شکل دادند.

فراهانی با اشاره به ساختار این برنامه عنوان کرد: حسام خلیل‌نژاد و آرش ماهان کیا ۲ مجری «رزم آهنگ» هستند که به بررسی عمیق موسیقی‌های جنگ رمضان می‌پردازند. البته سعی کردیم علاوه بر اثرگذاری موسیقی در داخل به کارکردهای بین‌المللی آن نیز توجه کنیم و به همین دلیل اثرگذاری این سرودها در رسانه‌ها و محافل موسیقایی بین‌المللی نیز مورد بازخوانی قرار گرفته است.

تهیه‌کننده «رزم آهنگ» بیان کرد: علاوه بر این، بسیاری از قطعاتی که در دوران جنگ‌های سرنوشت‌ساز دنیا از جمله هشت سال دفاع مقدس ساخته شده‌اند، واکاوی شده تا تاثیر شگرف موسیقی بر روحیه مقاومت و ثبت وقایع در حافظه جمعی بررسی شود.

برنامه تلویزیونی «رزم آهنگ» به کارگردانی محمدرضا ارکان، تهیه‌کنندگی حسین فراهانی و مجری‌گری طرح مرکز ماوا در شبکه افق سیما تولید شده و هر شب ساعت ۲۱ از شبکه افق سیما پخش می‌شود. بازپخش آن نیز روز بعد ساعت ۱۰ و ۱۶ است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه