logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مجوزهای استاندارد برای ترخیص کالا آسان تر صادر می‌شود

مجوزهای استاندارد برای ترخیص کالا آسان تر صادر می‌شود
گمرک ایران و سازمان ملی استاندارد توافق کردند که با هدف تسهیل و تسریع تجارت خارجی، مجوزهای استاندارد برای کالاهای وارداتی به‌ویژه مرزهای زمینی سریع تر صادر شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گمرک ایران، امروز (دوشنبه) جلسه‌ای با حضور فرود عسگری رئیس کل گمرک ایران و فرزانه انصاری رئیس سازمان ملی استاندارد در محل گمرک ایران برگزار و موضوعات مرتبط با مجوزهای استاندارد جهت ترخیص کالا با هدف تسهیل تجارت بررسی شد.

در این جلسه فرود عسگری گفت: براساس آخرین آمارهای احصاء شده، مدت زمان پاسخگویی به استعلامات گمرکی از سوی سازمان استاندارد کاهش یافته است.

وی ابراز امیدواری کرد: با تلاش‌های انجام گرفته از سوی سازمان استاندارد و همکاری مطلوب آن با گمرک، انتظار می‌رود مدت زمان پاسخگویی به استعلامات گمرکی در سال جاری بیش از پیش کاهش و به میانگین موردنظر دست یابد.

رئیس سازمان ملی استاندارد نیز در این نشست گفت: همکاران این سازمان با همه توان تلاش می‌کنند تا ضمن رعایت فوانین مربوطه، پاسخ به استعلامات گمرکی را در سریعترین زمان ممکن انجام دهند.

وی بیان کرد: سازمان استاندارد در ایام جنگ تحمیلی سوم حداکثر همکاری را با گمرک در خصوص پاسخگویی به استعلامات گمرکی داشته است.

انصاری با اشاره به امضای تفاهم‌نامه بین سازمان استاندارد و گمرک، افزود: سازمان استاندارد با اجرای مطلوب مفاد این تفاهم‌نامه تلاش دارد تا با پاسخگویی سریع به استعلامات گمرکی نقش خود را در تسهیل تجارت خارجی ایفا کند.

در این نشست مقرر شد با همکاری و بهبود ارتباطات سامانه‌ای گمرک و استاندارد نحوه و چگونگی تعیین مدت زمان پاسخگویی به استعلامات گمرکی بین دو سازمان بررسی کارشناسی و راستی‌آزمایی شود تا براساس آن راهکارهای مطلوب برای کاهش مدت زمان پاسخگویی اتخاذ شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه