logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  2. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  3. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  4. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  5. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  6. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  7. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  8. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  9. گسست میان ادعا و واقعیت
  10. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  11. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  12. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  13. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  14. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  15. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  16. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  17. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  18. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  19. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  20. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها

ارزیابی سرمربی تیم ملی تنیس از مسابقات مالزی؛

نداف: با سه هفته اردو در تونس و مالزی به مصاف گروه سخت دیویس‌کاپ می‌رویم

نداف: با سه هفته اردو در تونس و مالزی به مصاف گروه سخت دیویس‌کاپ می‌رویم
سرمربی تیم ملی تنیس ایران گفت: با حضور تیم‌های ازبکستان، فیلیپین، عربستان، اردن و ویتنام در دیویس کاپ گروه ۳ آسیا و اقیانوسیه کار سختی در پیش داریم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس، حمیدرضا نداف سرمربی تیم ملی تنیس ایران به شرایط این روزهای تیم تنیس ایران اشاره کرد و اظهار داشت: رقابت های دیویس کاپ گروه ۳ آسیا و اقیانوسیه از ۲۲ تیرماه به میزبانی کوالالامپور مالزی آغاز خواهد شد که تیم ملی ایران در این رویداد به مصاف رقبای خود می رود.

وی ادامه داد: هدف ما این بود که ۳ مرحله اردوی آماده سازی را برای تیم ملی در نظر داشته باشیم اما به دلیل شرایط جنگی و اتفاقاتی که در منطقه رخ داد این موضوع دچار تغییراتی شد اما تلاش کردیم تا با همه این شرایط، با قدرت کار را پیش برده و به اهدافی که داریم نزدیک شویم.

سرمربی تیم ملی دیویس‌کاپ ایران تصریح کرد: بعد از انجام رقابت های انتخابی، در چند روز گذشته تست های بدنی، ذهنی و سلامتی از بازیکنان گرفته شد و حتی آزمایش‌های خون و پزشکی نیز انجام شد که این نشان از اهمیت موضوع دارد. در این مدت بازیکنان را از شرایط مختلف ارزیابی کردیم تا بهترین وضعیت برای حضور تیم ایران در این رویداد مهیا شود. در حال حاضر غیر از علی یزدانی که در مسابقات صربستان است، سایر نفرات در تهران و در اردو هستند و طبق برنامه قرار است در تونس به تیم اضافه شود.

نداف تاکید کرد: در این مسابقات علی یزدانی، سامیار الیاسی، سینا مقیمی و یونس طلاور حضور خواهند داشت و دانیال مشتاقی‌فر را هم در کنار این نفرات خواهیم داشت تا بر اساس شرایط پیش برویم. مسابقات دیویس‌کاپ برای ما از اهمیت خاصی برخوردار است و برای همین ۳ هفته در تورجهانی تونس به میدان خواهیم رفت تا بازیکنان در شرایط مسابقه قرار گرفته و بتوانند بهترین عملکرد را برای تیم داشته باشند.

وی یادآور شد: با هماهنگی‌های به عمل آمده، تیم ۱۰ روز زودتر و از تونس راهی مالزی می‌شود تا اردوی مشترکی را با این تیم قبل از آغاز رقابت های دیویس کاپ گروه ۳ آسیا و اقیانوسیه داشته باشیم. ۲ روز اول به شکل تمرینی و ۲ روز دوم طبق شکل مسابقات دیویس‌کاپ پیش می‌رویم تا از نظر ذهنی بازیکنان در شرایط مطلوب قرار بگیرند.

سرمربی تیم ملی دیویس‌کاپ کشورمان در خصوص شرایط این گروه و تیم‌های حاضر گفت: در این مسابقات تیم های تنیس ایران، ویتنام، اردن، سنگاپور، عربستان، فیلیپین، مالزی و ازبکستان حضور دارند که در نهایت سه تیم برتر به مسابقات پلی‌آف گروه ۲ جهانی در سال ۲۰۲۷ صعود خواهند کرد. در ۱۲ سال گذشته، ازبکستان در این گروه حضور نداشته و بدون شک این تیم یکی از رقبای سرسخت ما در مسابقات پیش رو است. از سویی دیگر فیلیپین، اردن، ویتنام و عربستان هم حریفان قدرتمندی هستند و از بازیکنانی بهره می برند که دارای رنکینگ بوده و می توانند کار را سخت کنند. این یک واقعیت است که کار آسانی در این مسابقات نداریم اما تلاش می‌ کنیم تا از اعتبار تنیس ایران دفاع کرده و بهترین عملکرد خود را به نمایش بگذاریم.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه