logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

فیلم جدید فرهادی در بازار بین‌المللی خریدار پیدا کرد

فیلم جدید فرهادی در بازار بین‌المللی خریدار پیدا کرد
فیلم «داستان های موازی» اصغر فرهادی که در جشنواره کن به نمایش درآمد، خریدارانی در سراسر اروپا، آسیا-اقیانوسیه، آمریکای لاتین و کانادا یافت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ورایتی، فیلم «داستان های موازی» اصغر فرهادی پس از اولین نمایش جهانی خود در بخش رقابتی جشنواره فیلم کن، در بازار بین‌المللی با اقبال مواجه شد.

این فیلم که بازگشت این کارگردان به فضای معاصر پاریس است، با بازی ایزابل هوپر، ویرژینی افیرا، ونسان کسل، پیر ناینی و آدام بسا، گروهی از شخصیت‌ها را تصویر می‌کند که زندگی‌شان با مجموعه‌ای از افشاگری‌ها و تغییر دیدگاه‌ها به هم مرتبط است. در این فیلم فرهادی بار دیگر به کاوشی که به امضای وی در مورد حقیقت، اخلاق و روابط انسانی بدل شده، دست زده است.

فیلم جدید فرهادی توسط الکساندر ماله-گی در «مومنتو پروداکشنز» فرانسه تهیه و از همراهی «لاکی رِد» ایتالیا و «سینه آرت» بنلوکس و همچنین «انانیموس کانتکت» آمریکا بهره برده است.

«داستان های موازی» که به تازگی توسط «مومنتو» در فرانسه اکران شده، حالا قرار است در بازارهای مختلف جهان از جمله کانادا، آمریکای لاتین، استرالیا و نیوزیلند، کره جنوبی، سنگاپور و ژاپن، آلمان و اتریش، اسپانیا، یونان، پرتغال، اسکاندیناوی، بلغارستان و دریای آدریاتیک، کشورهای مستقل مشترک‌المنافع، کشورهای بالتیک، لهستان، مجارستان، رومانی، اوکراین، سوئیس، ترکیه، لبنان و کشورهای خلیج فارس، هند، اندونزی و سنگاپور به نمایش درآید. «ایندیپندنت فیلم گروپ» نیز حقوق پخش فیلم در آمریکا را به دست آورده است.

«داستان های موازی» که در جشنواره کن امسال به نمایش درآمد، اولین فیلم بلند فرانسوی‌زبان فرهادی پس از «گذشته» است که جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره کن را برای بازی برنیس بژو به دست آورده بود.

وی پیش از این با «جدایی نادر از سیمین»، «فروشنده» و «یک قهرمان» در کن حضور داشت و با فیلم «همه می‌دانند» با بازی پنه‌لوپه کروز و خاویر باردم جشنواره کن سال ۲۰۱۸ را افتتاح کرد و در بخش رقابتی نیز حضور یافت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه