logo
پنج‌شنبه 09 مهر 1405 | پنجشنبه 01 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

طراحی سؤالات امتحانات نهایی با رعایت شرایط دانش‌آموزان

طراحی سؤالات امتحانات نهایی با رعایت شرایط دانش‌آموزان
وزیر آموزش و پرورش، بر طراحی سؤالات امتحانات نهایی با رعایت شرایط دانش‌آموزان تاکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی، روز شنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ در جلسه شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش، با تأکید بر ضرورت برگزاری مطلوب امتحانات نهایی، گفت: طراحی سؤالات باید با رعایت شرایط دانش‌آموزان و با رویکردی متعادل انجام شود و تمامی حوزه‌های امتحانی از نظر امکانات، زیرساخت‌ها و الزامات اجرایی به‌طور کامل مورد بازدید و کنترل قرار گیرند.

وی افزود: تأمین آب، برق، گاز، سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی و پیش‌بینی تمهیدات لازم برای شرایط خاص از الزامات قطعی برگزاری امتحانات است و مدیران استان‌ها مسئول نظارت مستقیم بر این موضوع هستند.

کاظمی با بیان این‌که ثبت‌نام دانش‌آموزان از این پس یکی از شاخص‌های اصلی ارزیابی عملکرد استان‌ها خواهد بود، تصریح کرد: هیچ‌گونه کاهش در پوشش تحصیلی قابل قبول نیست و باید در تمامی استان‌ها شاهد ارتقای این شاخص باشیم.

وی تأکید کرد: ثبت‌نام میان‌پایه‌ها باید به‌صورت خودکار انجام شود تا از مراجعه غیرضروری خانواده‌ها جلوگیری شود.

وزیر آموزش و پرورش همچنین بر ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع طبق ضوابط تأکید کرد و پیش‌دبستانی را یکی از مهم‌ترین شاخص‌های توسعه عدالت آموزشی دانست.

وزیر آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: در مدارس دولتی هنگام ثبت‌نام دریافت هرگونه وجه از اولیا ممنوع است.

وی افزود: دریافت شهریه صرفاً در مدارس غیردولتی که چارچوب قانونی مشخص دارند امکان‌پذیر است و در مدارس هیئت‌امنایی نیز ثبت‌نام باید صرفاً در محدوده تعیین‌شده انجام شود.

کاظمی با قدردانی از دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و اعضای شورای عالی آموزش و پرورش و با اشاره به مصوبات اخیر، گفت: تأثیر مثبت پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۵ و امکان ترمیم تک‌درس اقدامی مؤثر در کاهش فشار روانی دانش‌آموزان بوده است.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر ضرورت جبران افت یادگیری دانش‌آموزان، اظهار کرد: طرح‌های جبرانی باید با سرعت نهایی و اجرایی شوند.

کاظمی، پروژه مهر را از مهم‌ترین برنامه‌های راهبردی این وزارتخانه عنوان کرد و گفت: همان طور که در ستاد، اتاق وضعیت تشکیل شده، در ادارات کل آموزش و پرورش استان ها، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی نیز باید کارگروه «اتاق وضعیت» تشکیل شود تا روند آماده‌سازی این بخش‌ها به‌صورت هفتگی رصد و پیگیری شود.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه دانشگاه فرهنگیان را مسئله اول آموزش و پرورش دانست و تصریح کرد: هرگونه ضعف در این دانشگاه به معنای آسیب به آینده نظام تعلیم و تربیت است.

وی تأکید کرد: همه مدیران باید با تعامل کامل و سازنده با مدیریت دانشگاه فرهنگیان، در مسیر تقویت زیرساخت‌ها، ارتقای کیفیت آموزشی و حل مسائل این نهاد راهبردی گام بردارند.

وزیر آموزش و پرورش در بخش پایانی سخنان خود، به برگزاری مرحله دوم المپیادهای علمی دانش آموزان اشاره کرد و از مدیران کل خواست که معاونان آموزش متوسطه در برگزاری این آزمون ها در روزهای سی و یکم خردادماه تا دوم تیرماه حداکثر همکاری را داشته باشند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه