logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ادامه درگیری شدید رزمندگان حزب‌الله در محور کفرتبنیت و «علی الطاهر»

ادامه درگیری شدید رزمندگان حزب‌الله در محور کفرتبنیت و «علی الطاهر»
منابع لبنانی از ادامه درگیری شدید رزمندگان حزب‌الله با نظامیان ارتش اشغالگر در جنوب لبنان خبر می‌دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گفته منابع محلی در جنوب لبنان، درگیری شدیدی که از اواخر شب گذشته میان رزمندگان مقاومت و نظامیان اشغالگر آغاز شده همچنان ادامه دارد.

این درگیری‌ها پس از پیشروی نیروهای اسرائیلی از محور گذرگاه کفرتبنیت به سمت تپه «علی الطاهر» آغاز شده است.

رزمندگان حزب‌الله با سلاح‌های سبک و سنگین به مقابله با نظامیان اسرائیلی پرداخته و از ابتدای بامداد تاکنون 7 مرتبه مواضع آن‌ها را موشک‌باران کرده‌اند.

گفته می‌شود حدود 20 نظامی اسرائیلی همچنان در یکی از خانه‌های واقع در حدفاصل شهرک‌های النبطیه الفوقا و کفرتبنیت در جنوب لبنان حضور دارند و اطلاعات اولیه حاکی از آن است که این نیروها تاکنون موفق به عقب‌نشینی از محل نشده‌اند.

همزمان جنگنده‌های اسرائیلی نیز پس از سه روز غیبت از آسمان جنوب لبنان، حملات هوایی سنگینی را علیه مناطق النبطیه، کفرتبنیت و کفرجوز انجام داده‌اند.

تشدید درگیری‌ها در جنوب لبنان در حالی است که رسانه‌های عبری‌زبان روز گذشته را «بدترین روز» ارتش اشغالگر در جنوب لبنان طی دو ماه گذشته توصیف کرده بودند، به طوریکه از بامداد چهارشنبه تا شامگاه این روز 17 نظامی صهیونیست در حملات مقاومت زخمی شدند.

در مقابل ارتش رژیم صهیونیستی نیز با استفاده از تسلیحات توپخانه‌ای و ممنوعه فسفری، مناطق مسکونی جنوب لبنان را هدف حملات خود قرار داد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه