logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

گروسی: آژانس در مذاکرات ایران و آمریکا در سوئیس شرکت خواهد کرد

گروسی: آژانس در مذاکرات ایران و آمریکا در سوئیس شرکت خواهد کرد
مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با بیان اینکه زمان نشست با تیم های آمریکایی و ایرانی برای برداشتن گامهای ملموس فرا رسیده است، توافق ایران و آمریکا را بسیار مهم خواند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از الجزیره، مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: وقت نشست با تیم های آمریکایی و ایرانی و زمان نقش آفرینی آژانس برای برداشتن گامهای ملموس فرا رسیده است.

رافائل گروسی همچنین تأکید کرد: ما در مذاکراتی که در سوئیس بین واشنگتن و تهران برگذار خواهد شد، مشارکت خواهیم کرد. ما نقش فعالی ایفا خواهیم کرد و با طرفها نشست خواهیم داشت و اکنون امکان ارائه توضیحات بیشتر نیست.

وی که هیچگاه تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته ای ایران به عنوان یک کشور پایبند به معاهده ان‌پی‌تی را محکوم نکرد، مدعی شد: زمان اقدامات فنی درباره ایران فرا رسیده و امکانات نیز موجود است و یادداشت تفاهم نیز به همین امر اشاره دارد. باید دستاوردهای خود از یادداشت تفاهم را تثبیت کنیم.

گروسی با طرح این ادعا که «گزارش های ما درباره هسته ای ایران عامل وقوع جنگ نبود»، توافق ایران و آمریکا را بسیار مهم خواند و بدون اشاره به علت اصلی کاهش تعهدات برجامی ایران ادعا کرد که ارتباط و تماس آژانس با ایران در حال حاضر در کمترین سطح قرار دارد.

مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی همچنین گفت: آژانس عملیات موثر را در زمینه فنی اجرا خواهد کرد. ه زودی اتفاقاتی را که درباره مسئله هسته ای باید بیافتد و مناطقی که به آن دسترسی پیدا خواهیم کرد و همه مسائل فنی دیگر را مشخص خواهیم کرد.

وی تأکید کرد: در روزهای آینده طرح شفاف تری را درباره مسئله هسته ای تدوین خواهیم کرد و همه در این خصوص مسئول هستند. در ایران چند سطح برای غنی سازی وجود دارد و خواهیم دید درباره چه چیزی توافق خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه