logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در جلسه پایش پروژه‌های استراتژیک معاونت طرح و توسعه اعلام کرد:

پایش ۱۱ پروژه راهبردی برای تثبیت جایگاه جهانی در سال ۱۴۰۵

پایش ۱۱ پروژه راهبردی برای تثبیت جایگاه جهانی در سال ۱۴۰۵
فولاد مبارکه با پایش ۱۱ پروژه راهبردی، از فاز «ترمیم» فراتر رفته و به سوی «ارتقای ساختاری» گام برمی‌دارد. سعید زرندی، مدیرعامل گروه، در جلسه پایش پروژه‌های استراتژیک معاونت طرح و توسعه با بررسی روند پیشرفت این طرح‌ها، بر بهره‌گیری حداکثری از توان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان برای تسریع اجرای پروژه‌ها تأکید کرد و آمادگی ۱۰۴ شرکت برای حضور در پروژه‌های فولاد مبارکه را نشانه ظرفیت‌ بالای ایجاد شده برای کشور و فرصتی برای کاهش وابستگی به واردات دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار فولاد، جلسه پایش پروژه‌های استراتژیک معاونت طرح و توسعه فولاد مبارکه با حضور سعید زرندی مدیرعامل گروه فولاد مبارکه، معاونان طرح و توسعه و استراتژی و توسعه فناوری و جمعی از مدیران طرح و توسعه روز شنبه ۲۳ خردادماه در محل برگزاری جلسات شورای معاونین فولاد مبارکه برگزار شد.
در ابتدای این جلسه حمیدرضا خسروانی پور معاون طرح و توسعه و سایر مدیران این معاونت در گزارش‌های جداگانه‌ای میزان پیشرفت هریک از پروژه‌های ۱۱ گانه اولویت‌دار مدیرعامل گروه فولاد مبارکه را ارائه کردند و پس از آن زرندی با تأکید بر اهمیت هریک از این پروژه‌ها، راهکارهای پیشرفت و تکمیل هرچه سریع‌تر آن‌ها در کمترین زمان ممکن را ارائه کرد.
زرندی با تأکید بر شرایط رقابتی بازار جهانی فولاد و با بیان این که باید در سال ۱۴۰۵ تلاش کنیم تا پروژه‌های اولویت‌دار به نتیجه برسند، تصریح کرد: امروز کشورها در همه حوزه‌ها به‌ویژه حوزه صنعت فولاد تلاش می‌کنند که به‌راحتی بازار را از دست ندهند؛ ازاین‌رو ما نیز باید الزاماً ارتقای طراحی را شاهد باشیم تا بتوانیم به وضعیت مطلوب‌تری در کاهش مصارف و قیمت تمام شده و همچنین افزایش کیفیت محصولات برسیم.
وی با بیان این که در حال حاضر باوجود شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی نظیر فولاد مبارکه، که نه‌فقط در کشور بلکه در حوزه بین‌المللی از جایگاه مطلوبی برخوردارند ظرفیت‌سازی‌های خوبی ایجاد شده است، گفت: به‌عنوان‌مثال وقتی ۱۰۴ شرکت برای حضور و نقش‌آفرینی در یکی از پروژه‌های فولاد مبارکه اعلام آمادگی می‌کنند این اتفاق مبارکی است که به این میزان شرکت سازنده و پیمانکار توانمند مجری طرح داریم؛ بنابراین باید به‌جای اتکا به واردات و صرف منابع ارزی به بهترین شکل ممکن از این ظرفیت‌ها در مسیر بازسازی و نوسازی بخش‌های آسیب‌دیده و همچنین در فرایند اجرای پروژه‌های توسعه، تأمین و ساخت قطعات و تجهیزات وارداتی استفاده نمائیم.
گفتنی است، در ترکیب پروژه‌های توسعه فولاد مبارکه ۱۱ پروژه اولویت‌دار از سال ۱۴۰۴ تعریف و وارد فاز اجرا شده‌اند و به طور مستقیم و مستمراً از سوی سعید زرندی مدیرعامل گروه فولاد مبارکه مورد پایش قرار می‌گیرند که عبارت‌اند از:

۱ - احداث نورد گرم ۲ به ظرفیت ۴.۳ میلیون تن
۲ - احداث نیروگاه سیکل ترکیبی ۹۱۴ مگاواتی
۳ - احداث خط کلاف ورق رنگی ویژه لوازم‌خانگی به ظرفیت ۱۲۰ هزار تن
۴ - احداث خط اسیدشویی و نورد پیوسته سرد (PLTCM) در فولاد مبارکه
۵ - نصب و راه‌اندازی واحد گاززدایی (RH-TOP)
۶ - خرید و نصب و راه‌اندازی ترمز و همزن مغناطیسی ماشین ۵ ریخته‌گری (EMS)
۷- پروژه افزایش ظرفیت تاندیش و تاندیش کار ماشین‌های ریخته‌گری ۱ و ۴ از ۴۰ به ۶۰ تن
۸ - پروژه کوره پاتیلی شماره ۸ (8LF) فولاد مبارکه
۹ - پروژه انتقال پساب بخش دیگری از شهرهای شهرستان مبارکه
۱۰ - پروژه انتقال پساب بخش دیگری از شهرهای شهرستان لنجان
۱۱ - جاری‌سازی نظام یکپارچه مدیریت پروژه‌های طرح و توسعه

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه