logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

نسل جدید نیسان NV200 با پیشرانه پلاگین‌هیبرید (PHEV) در چین رونمایی شد

نسل جدید نیسان NV200 با پیشرانه پلاگین‌هیبرید (PHEV) در چین رونمایی شد
شرکت ژنگژو-نیسان قصد دارد نسل جدید ون NV200 را در سه‌ماهه‌ی چهارم سال ۲۰۲۶ میلادی در بازار چین عرضه کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خودرو جدید نیسان با پیشرانه‌ی پلاگین هیبریدی (PHEV) به بازار عرضه می‌شود. تصاویر فاش‌شده نشان‌دهنده‌ی طراحی نهایی بدنه و فضای داخلی ون است که با زبان طراحی جدید خودروهای برقی و هیبریدی نیسان همخوانی دارد.

نیسان محصول جدیدش را به‌عنوان یک ون با قابلیت‌های آفرودی ملایم معرفی می‌کند تا سهمی از بازار رو به رشد «ون‌لایف» در چین به‌دست آورد. بدنه‌ی خودرو طراحی جعبه‌ای‌شکل، جلوپنجره‌ی بسته و درهای کشویی در دو طرف دارد.

نمای سه‌چهارم جلو خودرو نیسان NV200 با پوشش استتاری

Weibo

فضای داخلی نیسان NV200 شامل نمایشگر مرکزی برای سیستم سرگرمی و اهرم تعویض دنده روی ستون فرمان است. کنسول مرکزی خودرو از دکمه‌های فیزیکی برای تنظیمات تهویه مطبوع میزبانی می‌کند و در برخی مدل‌ها فضای کافی برای اهرم تعویض دنده‌ی مکانیکی در نظر گرفته شده است.

نمای عقب خودرو نیسان NV200

Weibo

پیش‌بینی می‌شود خودرو از سیستم فنی مشابه سدان N6 استفاده کند که شامل یک موتور ۱٫۵ لیتری در کنار موتور برقی ۲۰۷ اسب‌بخاری است. سیستم تعلیق ون در بخش جلو از نوع مک‌فرسون و در بخش عقب از نوع میل پیچشی خواهد بود.

نمای داخل خودرو نیسان NV200

Weibo

قیمت‌گذاری این محصول مشابه نسل اول پیش‌بینی می‌شود که در بازه‌ی ۷۹,۸۰۰ تا ۱۲۷,۸۰۰ یوان (حدود ۱۲ هزار تا ۱۹ هزار دلار) عرضه می‌شد. علاوه‌بر نسخه‌ی پلاگین هیبریدی، احتمال عرضه‌ی مدل‌هایی با موتور ۲ لیتری تنفس طبیعی و سیستم هیبریدی ePower نیز وجود دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه