اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

سی‌ان‌ان:

اسرائیل از کاهش موقت نیروهای خود در لبنان خبر داد

اسرائیل از کاهش موقت نیروهای خود در لبنان خبر داد
ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای به شبکه سی‌ان‌ان اعلام کرد که قصد دارد حضور نظامی خود در لبنان را به‌طور «موقت» کاهش دهد؛ اقدامی که آن را بخشی از سازماندهی مجدد نیروهای صهیونیست برای پشتیبانی از عملیات‌های بلندمدت توصیف کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ارتش رژیم اشغالگر عنوان داشت که این تصمیم شامل عقب‌نشینی چندین تیپ از جبهه‌های شمالی و جنوبی (اشاره به لبنان و نوار غزه) است. این تیپ‌ها قرار است دوره‌های آموزشی با هدف افزایش آمادگی و تقویت کارایی عملیاتی را پشت سر بگذارند. (هر تیپ نظامی به‌طور معمول بین دو تا پنج هزار نظامی را شامل می‌شود).

ارتش اشغالگر تأکید کرد که این گام به معنای تخلیه مواضع میدانی در مناطق استقرار فعلی نیست.

این تحولات در سایه فشارهای فزاینده بر نظامیان صهیونیست پس از سال‌ها جنگ‌های متوالی و کمبود شدید نیروهای نظامی صورت می‌گیرد. در همین راستا، ایال زامیر، رئیس ستاد کل ارتش صهیونیستی، بر نیاز نهاد نظامی به تمامی نظامیان و فرماندهان بدون هیچ استثنایی تأکید کرد.

در مقابل، یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اظهار داشت که این رژیم حتی در صورت مواجهه با فشارهای آمریکا، از لبنان عقب‌نشینی نخواهد کرد.

طبق گفته منابع آگاه، اسرائیل در حال بررسی اجرای عقب‌نشینی‌های «نمادین» از برخی مناطق جنوب لبنان است؛ این اقدام بخشی از یک مسیر مذاکراتی است که با دولت لبنان در جریان است و چندین روز است که در واشنگتن ادامه دارد.

ارتش اشغالگر اظهار کرد که طرح استقرار جدید، بر چرخش تیپ‌ها میان فرماندهی‌های مختلف و ادامه تعدیل حجم نیروها متناسب با الزامات وضعیت میدانی، متکی خواهد بود.

پیش‌تر، وزارت امور خارجه آمریکا به‌طور رسمی از تمدید مذاکرات میان لبنان و اسرائیل در واشنگتن برای روز چهارم (جمعه ۲۶ ژوئن) خبر داده بود؛ این در حالی است که پیش‌بینی می‌شد پنجمین دور از گفتگوها روز پنجشنبه به پایان برسد.

منابع آگاه گزارش داده‌اند که این گفتگوها بر سر یک اختلاف اساسی درباره «فرمول بیانیه پایانی» و «شکل خروجی‌های مذاکرات» به بن‌بست خورده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه