logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تمدید مهلت ثبت‌نام در انتخابات اتحادیه کشوری مؤسسات قرآنی

تمدید مهلت ثبت‌نام در انتخابات اتحادیه کشوری مؤسسات قرآنی
ستاد برگزاری مجمع و انتخابات اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت از تمدید مهلت ثبت‌نام داوطلبان عضویت در هیئت‌مدیره و هیئت بازرسی این اتحادیه خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با توجه به تعیین زمان برگزاری مجمع عمومی اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت در ابتدای مردادماه سال جاری در تهران به دنبال درخواست جمعی از مدیران مؤسسات قرآنی، مهلت ثبت‌نام داوطلبان عضویت در هیئت‌مدیره و هیئت بازرسی این اتحادیه به مدت دو روز تمدید شد.

بر همین اساس متقاضیان عضویت در هیئت‌مدیره و هیئت بازرسی این اتحادیه تا دهم تیرماه مهلت ثبت‌نام خواهند داشت. 

براساس اعلام ستاد برگزاری مجمع و انتخابات، داوطلبان باید شرایط اعلام‌شده از سوی ساختار نظارتی اتحادیه را دارا باشند. از جمله این شرایط می‌توان به داشتن حداقل مدرک کارشناسی، برخورداری از پروانه معتبر مؤسسه از دستگاه‌های ذی‌ربط، حداقل ۲۲ سال سن، تعیین تکلیف وضعیت خدمت وظیفه عمومی برای آقایان، نداشتن سوءپیشینه، عضویت مؤسسه در اتحادیه استانی و همچنین نداشتن اشتغال در دو دستگاه متولی امور مؤسسات قرآنی شامل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی اشاره کرد.

واجدان شرایط می‌توانند تا پایان ۱۰ تیرماه با مراجعه به سامانه ثبت‌نام، درخواست خود را برای حضور در انتخابات هیئت‌مدیره و هیئت بازرسی اتحادیه کشوری ثبت کنند.

علاقه‌مندان واجد شرایط برای ثبت‌نام و اعلام داوطلبی خود از طریق سامانه ثبت‌نام الکترونیکی به نشانی survey.porsline.ir اقدام کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه