اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه

تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه
منابع فلسطینی اعلام کردند که رژیم صهیونیستی منطقه‌ای در شهر غزه را هدف حمله هوایی قرار داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از فلسطین الیوم، رژیم صهیونیستی منطقه‌ای در شهر غزه را هدف حمله هوایی قرار داد.

همزمان نیز نظامیان صهیونیست شرق شهر خان‌یونس در جنوب غزه را هدف حملات توپخانه‌ای قرار دادند.

منابع پزشکی در شهر غزه واقع در شمال نوار غزه گزارش دادند که در حمله پهپادی به شهروندان غیرنظامی در محله شیخ الرضوان، یک تن شهید و چند نفر نیز زخمی شدند.

همچنین منابع پزشکی در نوار غزه گزارش دادند که از صبح امروز چهارشنبه در حملات رژیم صهیونیستی به مناطق غزه، سه تن شهید و بیش از ۱۰ نفر زخمی شده‌اند.

از سوی دیگر، سازمان امداد و نجات نوار غزه با اشاره به گذشت ۱۰۰۰ روز از آغاز جنگ اعلام کرد که با وجود ویرانی گسترده، هدف قرار گرفتن نیروها و کمبود شدید امکانات، همچنان به فعالیت‌های امدادی خود ادامه می‌دهد.

این نهاد اعلام کرد که در این مدت ۱۴۵ نفر از نیروهای آن هنگام انجام مأموریت‌های خود به شهادت رسیده و ۳۴۷ نفر دیگر زخمی شده‌اند که شماری از آنان دچار معلولیت دائمی هستند.

بر اساس گزارش امداد و نجات غزه، ۹۴ درصد از مقرها و مراکز وابسته به این نهاد تخریب شده و نیروهای آن نیز هنگام اجرای عملیات نجات، ۳۸ بار هدف حمله قرار گرفته‌اند.

امداد و نجات غزه تاکید کرد که طی ۱۰۰۰ روز گذشته، ۱۹۱ هزار و ۴۳ تماس و درخواست کمک دریافت کرده، اما به دلیل کمبود تجهیزات و سوخت، تخریب خودروها و ادامه هدف قرار گرفتن نیروها، تنها توانسته به ۴۹.۸ درصد از این درخواست‌ها پاسخ دهد.

این نهاد همچنین اعلام کرد ۳۹ خودروی امدادی به‌ طور کامل از خدمت خارج شده و ۴۵ خودروی دیگر به تعمیرات فوری نیاز دارد.

بر اساس این گزارش، نیروهای امدادی غزه طی ۱۰۰۰ روز گذشته ۱۸۶ هزار و ۲۶۹ عملیات نجات، ۱۷۷ هزار و ۸۶ عملیات امداد و انتقال مجروحان و ۲۵ هزار و ۲۹۳ عملیات اطفای حریق انجام داده‌اند.

سازمان امداد و نجات غزه تاکید کرد که هدف قرار دادن نیروهای امدادی، نقض آشکار قواعد حقوق بین‌الملل بشردوستانه است و خواستار تحرک فوری جامعه جهانی برای حمایت از این نیروها، تضمین تداوم فعالیت آنان و بازخواست مسئولان این نقض‌ها شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه