اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

نوری مالکی:

بزرگداشت شهید سید علی خامنه‌ای یک وظیفه است

بزرگداشت شهید سید علی خامنه‌ای یک وظیفه است
رئیس ائتلاف دولت قانون تاکید کرد که بزرگداشت میراث شهید امام خامنه‌ای و حضور در مراسم تشییع پیکر ایشان یک وظیفه است چراکه ایشان رهبری عظیم الشأن بودند که ایستادگی کرد، استقامت ورزید، مقابله کرد و پیروزی را برای مردم ایران به ارمغان آورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نوری المالکی، رئیس ائتلاف دولت قانون همزمان با ورود پیکر آقای شهید امت به فرودگاه نجف اشرف اظهار کرد: تمام آنچه مردم عراق با حضور در مراسم تشییع و سایر اقدامات ارائه می‌دهند، هر چقدر هم که بزرگ باشد، در حق این مرد عظیم الشأن که آینده‌ای بزرگ را نه تنها برای مردم ایران بلکه برای همه کشورهای منطقه رقم زد، کم و اندک است.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، المالکی گفت: هر آنچه ما امروز ارائه می‌دهیم در چارچوب لزوم بزرگداشت این رهبر بزرگ قرار می‌گیرد که استوار و با استقامت در برابر کشورهای بزرگی که با قابلیت‌های نظامی وسیعشان شناخته شده بودند، ایستاد و توانست به پیروزی دست یابد و مردم ایران به لطف صبر، پایداری و مقاومت، با وجود چالش‌های بزرگ و خسارت‌های گسترده، همراه با او پیروز شدند و نتایج آن در موفقیت‌های جمهوری اسلامی ایران چه در زمینه مذاکرات سیاسی و چه در جبهه‌های رویارویی نمایان شد.

رئیس ائتلاف دولت قانون تاکید کرد: امروز پیام روشن عراق این است که جمهوری اسلامی ایران تنها نیست بلکه کسانی را دارد که در کنارش ایستاده‌اند و از آن حمایت می‌کنند، ایران در مسیر درست قرار دارد و حامیان زیادی در نقاط مختلف جهان دارد حتی اگر برخی ملت‌ها به دلیل شرایط سیاسی که در آن قرار دارند، نتوانند این را به صورت علنی ابراز کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه