logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  2. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  3. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  4. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  5. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  6. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  7. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  8. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  9. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  10. گسست میان ادعا و واقعیت
  11. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  12. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  13. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  14. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  15. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  16. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  17. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  18. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  19. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  20. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر

ایران ۳ - استرالیا یک؛

والیبال زیر ۱۸ سال دختران قهرمانی آسیا| نخستین پیروزی تیم ایران در تایلند/ قهرمانی: نیاز به این برد داشتیم

والیبال زیر ۱۸ سال دختران قهرمانی آسیا| نخستین پیروزی تیم ایران در تایلند/ قهرمانی: نیاز به این برد داشتیم
تیم والیبال نوجوانان دختر ایران در چهارمین بازی خود در رقابت‌های قهرمانی آسیا به نخستین پیروزی خود دست یافت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دپارتمان ارتباطات فدراسیون والیبال، چهارمین روز مسابقات والیبال زیر ۱۸ سال دختران قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ امروز (یکشنبه چهاردهم تیر) با ۸ دیدار در شهر ناخون راتچاسیما تایلند پیگیری می‌شود.

تیم والیبال نوجوانان دختر ایران از ساعت ۶:۳۰ دقیقه به مصاف استرالیا رفت و ۳ بر یک این تیم را شکست داد تا به نخستین برد خود در این رقابت‌ها دست یابد.

شاگردان اکرم قهرمانی در ست دوم این دیدار ۲۵ بر ۲۲ مغلوب شدند، اما در ست‌های اول، سوم و چهارم به ترتیب با امتیازهای ۲۵ بر ۲۲، ۲۵ بر ۲۱ و ۲۵ بر ۱۹ به پیروزی رسیدند تا در مجموع سه بر یک فاتح این میدان شوند.

آیدا باقرنیا، یکتا کثیری، ملینا غفرانی، ثنا نقی پور، ستایش نصر اصفهانی، النا همایونی راد و عسل ولی پور ترکیب شروع کننده تیم ایران در این مسابقه بودند.

سانیا بحری سفیدی، حدیث ارفع رفیعی، ماریا محمدی، الینا لطفی‌نیا لداری، فاطمه همایون، تارا شکی و سما یحیی پور دیگر بازیکنان ایران در این دیدار بودند.

سارا افتخارزاده به عنوان سرپرست، آرش صادقیانی (مشاور فنی)، اکرم قهرمانی (سرمربی)، سمیه خردمند و تهمینه درگذنی (مربیان)، سمیه جماد شرف (بدنساز)، مرضیه نوروزی (آنالیزور)، سیده سایه موسوی (فیزیوتراپ) و نازنین کمالوند(ماسور) تیم ملی نوجوانان دختر را در این مسابقات همراهی می‌کنند.

تیم والیبال نوجوانان دختر ایران فردا (دوشنبه پانزدهم تیر) برای کسب رتبه‌های نهم تا دوازدهم به میدان می‌رود.

قهرمانی: نیاز به این برد داشتیم

اکرم قهرمانی سرمربی تیم والیبال نوجوانان دختر ایران پس دیدار ایران و استرالیا در مرحله یک چهارم نهایی رقابت‌های زیر ۱۸ سال دختر آسیا، اظهار داشت: تیم ایران امروز مقابل استرالیا بازی داشت و سه بر یک به پیروزی رسید.

وی با بیان اینکه در ست دوم این دیدار اشتباهات فردی بازیکنان ایران کمی زیاد شد اما خوشبختانه دوباره به بازی برگشتند، تصریح کرد: در ست دوم سرویس زیادی خراب شد اما در نهایت ۳ بر یک بازی را بردند.

سرمربی تیم والیبال زیر ۱۸ سال ایران ادامه داد: برای افزایش روحیه بازیکنان نیاز به این برد داشتیم. با توجه به اینکه عملکرد تیم ایران در آخرین بازی مرحله مقدماتی مقابل ژاپن هم خوب بود، فکر می کنم که تیم ایران روند خوبی را طی می‌کند و انشاالله فردا با آمادگی بهتری به میدان می‌رود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه