اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

نماینده لبنانی: شهادت رهبر انقلاب به منبع قدرت و عامل وحدت تبدیل شد

نماینده لبنانی: شهادت رهبر انقلاب به منبع قدرت و عامل وحدت تبدیل شد
«حسین الحاج حسن» با بیان اینکه اتحاد مردم و پیوند عمیق میان آن‌ها و نظام سیاسی از مهمترین عناصر قدرت ایران به شمار می‌رود، گفت که هدف آمریکا و رژیم صهیونیستی از ترور رهبر انقلاب محقق نشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از المنار،‌ عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان گفت که از مهم‌ترین عناصر قدرت ایران، اتحاد مردم و وحدت نظام و پیوند عمیق میان آن‌هاست.

«حسین الحاج حسن» تأکید کرد که اسرائیلی‌ها و آمریکایی‌ها از زمان ترور رهبر ایران به این دل خوش کرده بودند که مردم شورش کنند و نظام سقوط کند، اما شهادت آن امام رهبر به منبع قدرت تبدیل شد و خون او به عامل وحدت ملت و نظام ایران تبدیل گشت؛ یعنی هدف آمریکایی-اسرائیلی از ترور ایشان، نتیجه‌ای عکس آنچه می‌خواستند به بار آورد.

وی افزود: ایران پیش از آغاز جنگ در ۲۸ فوریه ۲۰۲۶، تهدید به بستن تنگه هرمز کرده بود و با استفاده از این اهرم به بهترین شکل، نتایج بسیار منفی بزرگی بر اقتصاد آمریکا و جهان تحمیل کرد. این عامل در کنار عوامل دیگر، آمریکا را به سمت مذاکره با ایران و سپس امضای یک توافق‌نامه چارچوب‌دار سوق داد.

این نماینده لبنانی تصریح کرد: یکی از اصول مهم مذاکره در سراسر جهان این است که مذاکره‌کننده برگ‌های برنده و قدرت در دست داشته باشد؛ در حالی که برگ‌های قدرت حکومت در لبنان، تکیه و دوستی با آمریکا است. آن‌ها به دوره هایی از مذاکرات مستقیم با دشمن رفتند تا در نهایت به یک توافق مبهم برسند. این توافق در ظاهر سه‌جانبه اما در باطن یک‌جانبه است؛ یعنی در ظاهر لبنانی-آمریکایی-اسرائیلی است، اما در محتوا کاملاً اسرائیلی است.

الحاج حسن خاطرنشان کرد: زمانی که توافق میان آمریکا و ایران امضا شد، مسئولان و رسانه‌های اسرائیلی آن را یک «فاجعه» خواندند، اما وقتی دولت لبنان توافق را با اسرائیل امضا کرد، مسئولان و نظامیان اسرائیلی آن را یک «دستاورد» برای اسرائیل توصیف کردند. بنابراین نتیجه روشن است؛ آنچه ایران در بخش لبنان به ارمغان آورده، برای لبنان ایجابی است و آنچه حاکمیت برای لبنان آورده، منفی است.

وی بار دیگر تأکید کرد که هیچ نیروی خارجی یا داخلی در لبنان نخواهد توانست مقاومت را خلع سلاح کند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه