logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

صدای «باید برخاست» مردم شنیدنی شد؛ داستان «یک صدا» از «هزاران صدا»

صدای «باید برخاست» مردم شنیدنی شد؛ داستان «یک صدا» از «هزاران صدا»
گسترده ترین قطعه صوتی مردمی نوحه «باید برخاست» پس از تدفین پیکر مطهر آقای شهید ملت ایران در قالب یک اثر صوتی پیش روی مخاطبان قرار گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پس از تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب حضرت آیت الله سید علی خامنه ای در جوار حرم و بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) بزرگ ترین قطعه صوتی مردمی نوحه «باید برخاست» در دسترس مخاطبان قرار گرفت.

مجموعه «حریم مدیا» مرکز مأوا که سابقه تولید قطعه معروف «باید برخاست» حاج محسن محمدی پناه را دارد با انتشار ویدیویی اعلام کرد با دریافت هزاران صوت ارسال‌شده از سوی مردم عزادار حین تشییع رهبر شهید انقلاب، روند تولید قطعه هم خوانی و مردمی «باید برخاست» ویژه آئین تشییع پیکر مطهر رهبر شهید شروع و پس از تولید منتشر شده است. این قطعه منعکس‌کننده فریاد یکپارچه ملت ایران در روزهای وداع با رهبر عزیز خویش است. به همین منظور «قطعه مردمی باید برخاست» پس از دریافت هزاران اثر صوتی ارسال شده از سوی مردم عزادار در حین تشییع رهبر شهید انقلاب با شعر حجت الاسلام مروستی زاده، تنظیم علی افسری تولید و منتشر شده است.

سرود «باید برخاست» با نوای محسن محمدی‌پناه، شعر حجت‌الاسلام مروستی و تنظیم علی افسری، نخستین بار به عنوان سرود پایانی هیئت «انصار الولایت یزد» تولید شد و پس از مدتی در روزهای جنگ تحمیلی رمضان در اختیار مخاطبان قرار گرفت.

این اثر توانسته به یکی از مهم‌ترین و پرطرفدارترین موسیقی‌های مرتبط با این ایام در اجتماعات خیابانی تبدیل و اکنون به ندایی برآمده از هیئت معرفی شود؛ به‌گونه‌ای که یکی از بخش‌های کلیدی آن، یعنی کلیدواژه «باید برخاست»، در اطلاعیه ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی به عنوان شعار محوری مراسم بدرقه معرفی شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه