logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

سردار ابن‌الرضا:

پاسخ صنعت دفاعی به جنگ، تداوم پیشرفت و جهش فناورانه است

پاسخ صنعت دفاعی به جنگ، تداوم پیشرفت و جهش فناورانه است
سرپرست وزارت دفاع گفت: تجربه جنگ اخیر نشان داد صنعت دفاعی ایران نه‌تنها متوقف نشد، بلکه با اتکا به دانش بومی، مسیر جهش فناورانه را با قدرت ادامه می‌دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سردار سرتیپ پاسدار سید مجید ابن‌الرضا، سرپرست وزارت دفاع، با حضور در صنایع الکترونیک ایران (صاایران)، از بخش‌های مختلف این مجموعه بازدید و در جریان روند بازسازی، نوسازی، توسعه ظرفیت‌های تولیدی و آخرین پروژه‌های فناورانه این صنعت قرار گرفت.

در جریان این بازدید، مهندس افشین نادری‌شریف، مدیرعامل صنایع الکترونیک ایران (صاایران)، گزارشی از روند بازسازی و نوسازی بخش‌های آسیب‌دیده در جنگ اخیر، استمرار تولید، اجرای پروژه‌های راهبردی، توسعه محصولات دانش‌بنیان و برنامه‌های آینده این مجموعه در حوزه فناوری‌های پیشرفته به سرپرست وزارت دفاع ارائه کرد.

سرپرست وزارت دفاع با اشاره به نقش صاایران در توسعه سامانه‌های الکترونیکی، راداری، اپتیکی، مخابراتی، جنگال و سایر فناوری‌های پیشرفته دفاعی، این مجموعه را سازمان پیشرو وزارت دفاع در عصر تحول دیجیتال دانست و اظهار داشت: آینده قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران بیش از هر زمان دیگری به فناوری‌های نوظهور، هوش مصنوعی، سامانه‌های هوشمند و صنایع های‌تک وابسته است و صاایران باید پرچمدار این تحول باشد.

وی با اشاره به تجربه جنگ اخیر افزود: دشمن تصور می‌کرد با حمله به مراکز راهبردی دفاعی، روند پیشرفت صنعت دفاعی ایران متوقف خواهد شد، اما تجربه جنگ اخیر ثابت کرد که صنعت دفاعی جمهوری اسلامی ایران از چنین تهدیدهایی عبور کرده و با اتکا به دانش بومی و ظرفیت نخبگان، مسیر توسعه خود را با قدرت ادامه می‌دهد.

سردار سرتیپ ابن‌الرضا با یادآوری اینکه پیش از این نیز اعلام شده بود تولیدات دفاعی در طول جنگ حتی یک روز متوقف نشد، تصریح کرد: این دستاوردها نشان‌دهنده پویایی، تاب‌آوری و آمادگی صنعت دفاعی کشور برای ورود به مرحله‌ای جدید از جهش فناورانه است.

سرپرست وزارت دفاع پس از بازدید از پروژه‌های ارائه‌شده، ضمن قدردانی از مدیران، متخصصان و کارکنان صاایران، اظهار داشت: پروژه‌های امروز نشان‌دهنده ظرفیت علمی، فناورانه و خلاقیت ارزشمند متخصصان این مجموعه است، اما نباید به این دستاوردها بسنده کرد. انتظار وزارت دفاع آن است که صاایران با نگاه آینده‌نگر، حرکت در مرزهای فناوری، توسعه محصولات نسل جدید و خلق شگفتی‌های دفاعی را با سرعت و جسارت بیشتری دنبال کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه