اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

کرملین:

تماس با ایران ادامه دارد؛ مشکلات اقتصادی ما ماهیت بحرانی ندارند

تماس با ایران ادامه دارد؛ مشکلات اقتصادی ما ماهیت بحرانی ندارند
سخنگوی کرملین در بیانیه ای اعلام کرد: شاهد دور دیگری از بی‌ثباتی در منطقه خلیج فارس هستیم. این روند پیامدهای منفی برای اقتصاد جهانی به دنبال خواهد داشت؛ تماس‌ها با ایران ادامه دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از خبرگزاری ریانووستی، دیمیتری پسکوف سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه (کرملین) امروز پنجشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد: شاهد دور دیگری از بی‌ثباتی در منطقه خلیج فارس هستیم، این روند پیامدهای منفی برای اقتصاد جهانی به دنبال خواهد داشت. تماس‌ها با ایران ادامه دارد؛ تاکنون هیچ درخواستی از سوی تهران برای گفتگوی تلفنی بین پوتین و پزشکیان مطرح نشده است.

سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه ادامه داد: تمام اخبار مربوط به رژیم کی‌یف را به ویژه در شرایط تداوم عملیات نظامی ویژه رصد می‌کنیم. تغییرات در ترکیب دولت اوکراین برای روسیه اهمیتی ندارد؛ آنچه برای ما مهم است تامین منافع کشورمان است. برای روسیه اهمیتی ندارد که وزیر دفاع اوکراین چه کسی باشد. مشکلات اقتصادی در روسیه ماهیت بحرانی ندارند؛ وضعیت اقتصادی روسیه به طور کلی دارای ثبات است.

دیمیتری پسکوف سپس افزود: مهم است فردی در کی‌یف باشد که تصمیمات مسئولانه اتخاذ کند و امکان حل و فصل مسالمت‌آمیز یا پایان عملیات نظامی را فراهم کند. هیچ چشم‌انداز نزدیکی برای ازسرگیری روند مذاکرات اوکراین در ترکیه نمی بینیم اما برای این روند آماده هستیم. از تمایل ترکیه برای تسهیل حل و فصل مسالمت‌ آمیز اوضاع پیرامون اوکراین مطلعیم و از این بابت از آنکارا قدردانی می کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه