logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

توسعه همکاری‌های ایران و تاجیکستان در حمل و نقل ریلی

توسعه همکاری‌های ایران و تاجیکستان در حمل و نقل ریلی
مدیرعامل راه‌آهن ایران در دیدار با معاون وزیر حمل‌ونقل تاجیکستان، بر توسعه همکاری‌های ریلی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک برای گسترش روابط حمل‌ونقلی و تجاری میان دو کشور تأکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از وزارت راه و شهرسازی، نشست مشترک جبارعلی ذاکری، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه‌آهن، با شایسته سعید مرادزاده، معاون وزیر حمل‌ونقل تاجیکستان، در ساختمان مرکزی شهدای راه‌آهن برگزار شد.

ذاکری در این دیدار، با اشاره به روابط دوستانه و رو به گسترش ایران و تاجیکستان، توسعه همکاری‌های ریلی را یکی از زمینه‌های مهم تقویت مناسبات اقتصادی و حمل‌ونقلی دو کشور دانست و بر استمرار رایزنی‌ها و تعاملات مشترک برای بهره‌گیری هرچه بیشتر از ظرفیت‌های موجود تأکید کرد.

وی، همکاری نزدیک میان مسئولان و نهادهای مرتبط در دو کشور را زمینه‌ساز تسهیل ارتباطات، توسعه مبادلات و ارتقای همکاری‌های دوجانبه عنوان کرد.

در این نشست، شایسته سعید مرادزاده، معاون وزیر حمل‌ونقل تاجیکستان نیز با تأکید بر روابط رو به گسترش دو کشور، توسعه همکاری‌های ریلی را دارای ظرفیت‌های قابل توجه دانست و بر تداوم تعاملات و رایزنی‌های مشترک برای گسترش همکاری‌ها تأکید کرد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه