اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مقام یمنی: ساعت‌های خود را به وقت صنعا تنظیم کنید

مقام یمنی: ساعت‌های خود را به وقت صنعا تنظیم کنید
رئیس شورای عالی سیاسی یمن بر آمادگی این کشور برای دستیابی به حقوق مشروع خود در برابر دشمنان تاکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از المسیره، مهدی المشاط رئیس شورای عالی سیاسی یمن تاکید کرد: زمانی که رهبر جنبش انصارالله هشدار می دهد و یمن، سرزمین ایمان و حکمت گوش به فرمان است پس ساعت های خود را به وقت صنعا تنظیم کنید.

وی اضافه کرد: به مردم یمن به دلیل حضور در راهپیمایی عظیم و باشکوه امروز در پاسخ به دعوت رهبرمان تحت عنوان جمعه هشدار و آماده باش درود می فرستم.

المشاط تصریح کرد: چالش ها در برابر حقوق مشروع و خواسته های به حق از بین می رود؛ یا این حق و حقوق برای همگان است یا برای هیچ کس نیست.

خیل عظیمی از مردم یمن امروز با برگزاری راهپیمایی باشکوه حمایت خود را از نیروهای مسلح این کشور اعلام کرده و تجاوزات سعودی علیه فرودگاه صنعا را محکوم کردند.

روز گذشته رهبر جنبش انصارالله در سخنرانی خود تاکید کرد: از این پس معادله واقعی این است: فرودگاه صنعا در برابر فرودگاه ریاض؛ فرودگاه در برابر فرودگاه، بندر در برابر بندر و محاصره در برابر محاصره. هنگامی که عربستان از سر تکبر به سمت تشدید همه‌جانبه تنش پیش می‌رود، صرفاً به این دلیل که ما ادامه محاصره را نمی‌پذیریم، در موضعی باطل، ظالمانه، تجاوزگرانه و سرکوبگرانه قرار میگیرد. چرا عربستان اصرار دارد که مردم ما را محاصره و گرسنه نگه دارد و آنها را از ثروت‌های نفت و گاز و درآمدهای حاصل از آن محروم کند؟ چرا عربستان می‌خواهد مردم ما همچنان از گرسنگی رنج ببرند، در هر خانه‌ای فقر حاکم باشد و هر خانواده‌ای در سختی زندگی کند؟ برای خدمت به صهیونیسم.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه