logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

محمود عباس: در کرانه باختری سیاست خشونت سیستماتیک اسرائیل جریان دارد

محمود عباس: در کرانه باختری سیاست خشونت سیستماتیک اسرائیل جریان دارد
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین گفت: آنچه در کرانه باختری اتفاق می‌افتد، یک سیاست سیستماتیک اسرائیل با هدف تحمیل واقعیت‌های جدید است و ما درباره عواقب جدی تشدید اوضاع هشدار می‌دهیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین امروز (یکشنبه) در سخنانی با اشاره به تشدید حملات و یورش ارتش رژیم اشغالگر در کرانه باختری هشدار داد: آنچه در کرانه باختری اتفاق می‌افتد، یک سیاست سیستماتیک اسرائیل با هدف تحمیل واقعیت‌های جدید است.

وی با بیان اینکه «ما درباره عواقب جدی تشدید اوضاع هشدار می‌دهیم» تصریح کرد: اراضی اشغالی فلسطین بر اثر حملات مستمر نظامیان رژیم صهیونیستی و گروه‌های مسلح شهرک‌نشین علیه ملت فلسطین، شاهد تشدید خطرناک تنش‌ها است.

محمود عباس خاطرنشان کرد، این حملات به قربانی شدن صدها غیرنظامی بی‌گناه، تخریب اموال، آتش زدن منازل، اماکن مذهبی، درختان و زمین‌های کشاورزی و تعرض به روستاها و تجمعات فلسطینی منجر شده است.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اضافه کرد، آنچه در کرانه باختری جریان دارد، دیگر خشونت‌هایی پراکنده نیست، بلکه سیاستی سازمان‌ یافته از سوی رژیم صهیونیستی برای تحمیل واقعیت‌های جدید از طریق گسترش شهرک‌سازی، تشدید خشونت شهرک‌نشینان و تضعیف نهادهای تشکیلات خودگردان فلسطین است.

وی اضافه کرد: این سیاست‌ها به‌ طور عامدانه فرصت اجرای راه‌کار دودولتی را از بین می‌برد و امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین هشدار داد هدف این اقدامات، کوچاندن اجباری شهروندان فلسطینی از سرزمین‌هایشان است و ادامه آن می‌تواند به تشدید تنش‌ها و تضعیف تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای تحقق صلح منجر شود.

وی از جامعه جهانی خواست تا به مسئولیت‌های قانونی و اخلاقی خود عمل کند و با برداشتن گام‌های فوری و عملی، دولت اشغالگر را برای توقف حملات شهرک‌نشینان، محاکمه عاملان آن و پایان دادن به تمامی فعالیت‌های شهرک‌سازی تحت فشار قرار دهد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه