logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

آغاز تولید نخستین کامیونت اتوماتیک ایران در سایپا دیزل/ عرضه محصول جدید از نیمه دوم سال جاری

آغاز تولید نخستین کامیونت اتوماتیک ایران در سایپا دیزل/ عرضه محصول جدید از نیمه دوم سال جاری
مراسم آغاز تولید کامیونت‌های فوتون ۶ و ۸.۵ تن اتوماتیک با حضور محمود سهیل‌نژاد، مدیرعامل سایپا دیزل، معاونان، مدیران و جمعی از کارکنان این شرکت برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیرعامل سایپا دیزل در این مراسم با اشاره به آغاز تولید نخستین کامیونت اتوماتیک تولید داخل، گفت: کامیونت‌های فوتون ۶ و ۸.۵ تن مجهز به گیربکس اتوماتیک (AMT) با هدف ارتقای سطح فناوری، افزایش ایمنی، بهبود رفاه رانندگان و پاسخگویی به نیاز‌های روز صنعت حمل‌ونقل کشور به سبد محصولات سایپا دیزل افزوده شده‌اند.

 

گفتنی است، محصولات یاد شده علاوه بر بهره‌مندی از گیربکس اتوماتیک، نسبت به کامیونت‌های فوتون M۴ تولیدی فعلی، از طراحی ظاهری جدید و امکانات رفاهی و ایمنی پیشرفته‌تری برخوردار هستند. تودوزی چرمی، صندلی‌های مجهز به گرم‌کن و سردکن، فرمان D-Cut، تنظیم برقی و گرم‌کن آینه‌های جانبی، دوربین دید عقب، سامانه دید ۳۶۰ درجه و دوربین پایش نقاط کور، از جمله امکاناتی است که تجربه‌ای ایمن‌تر و راحت‌تر را برای رانندگان فراهم می‌کند.

 

کامیونت‌های جدید سایپا دیزل همچنین به سامانه ترمز اضطراری، سیستم پایش هوشیاری راننده (DMS)، ترمز پارک برقی، سنسور پارک، سامانه تشخیص خودکار نوربالا و سیستم پایش فشار باد تایر‌ها (TPMS) مجهز هستند که نقش مؤثری در ارتقای ایمنی خودرو‌های تجاری ایفا می‌کنند.

 

آغاز تولید این محصول، گامی در راستای توسعه خودرو‌های تجاری مبتنی بر فناوری‌های روز و پاسخگویی به نیاز‌های بازار به شمار می‌رود. بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، فروش و عرضه کامیونت‌های فوتون ۶ و ۸.۵ تن اتوماتیک از نیمه دوم سال جاری آغاز خواهد شد؛ اقدامی که می‌تواند به ارتقای سطح کیفی محصولات داخلی و افزایش رقابت‌پذیری صنعت خودرو‌های تجاری کشور کمک کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه