اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

زرباطیه؛ میدان خدمت‌رسانی شبانه‌روزی به زائرین اربعین حسینی

زرباطیه؛ میدان خدمت‌رسانی شبانه‌روزی به زائرین اربعین حسینی
با افزایش ورود و خروج زائران اربعین حسینی از مرز زرباطیه، موکب مردمی «محبان‌امام رضا(ع)» سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، خدمات خود را در بخش‌های مختلف رفاهی، اسکان، فرهنگی و پشتیبانی به صورت شبانه‌روزی به زائران ارائه می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بخش تغذیه این موکب روزانه با توزیع حدود ۲۰ هزار پرس غذا در وعده‌های ناهار و شام، پذیرای قدوم زائران است. همچنین با توجه به گرمای شدید هوا و دمای بیش از ۵۰ درجه، آب خنک، شربت و هندوانه نیز به طور مستمر میان زائران توزیع می‌شود.
خدمات این موکب تنها به پذیرایی محدود نیست. استقرار تیم‌های خدمت‌رسان برای جابه‌جایی سالمندان و افراد کم‌توان با استفاده از ویلچر و همچنین راه‌اندازی موکب «مادر و کودک» با امکاناتی نظیر فضای مناسب برای شیردهی مادران به نوزادان، تعویض پوشک و استراحت مادران نیز بخشی از خدمات پیش‌بینی شده برای رفاه زائران است.
در بخش فرهنگی نیز همزمان با ایام اربعین، پنج هزار پرچم «خونخواهی رهبر شهید انقلاب» در میان زائران حاضر در مرز زرباطیه توزیع شده است. این در حالی است که اقامه‌ نماز جماعت و پخش نماهنگ‌های حسینی حال و هوای خاصی به زائران اربعین داده است.
با افزایش حجم تردد زائران در ساعات پایانی شب، فعالیت نیروهای جهادی موکب نیز متناسب با شرایط میدانی افزایش یافته است. بر همین اساس، جهادگران در قالب سه شیفت کاری، بدون وقفه در حال ارائه خدمات هستند تا روند خدمت‌رسانی در تمام ساعات شبانه‌روز ادامه داشته باشد.
موکب مردمی سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در قرارگاه مرزی زرباطیه با استقرار نیروهای تخصصی و تأمین تجهیزات مورد نیاز، تلاش کرده است خدمات ویژه‌ای برای سالمندان، افراد دارای محدودیت جسمی و خانواده‌های دارای کودک فراهم کند تا زائران با سهولت بیشتری مسیر زیارت را طی کنند. 

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه