logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دیدار دبیر شورایعالی مناطق آزاد با اعضای مجمع خویی‌های مقیم مرکز

دیدار دبیر شورایعالی مناطق آزاد با اعضای مجمع خویی‌های مقیم مرکز
دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در دیدار با اعضای مجمع خویی‌های مقیم مرکز، بر جایگاه راهبردی شهرستان خوی در شمال‌غرب کشور تأکید کرد و توسعه این شهرستان را نیازمند بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان، سرمایه‌گذاران و تقویت زیرساخت‌های اقتصادی و تجاری دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  روابط عمومی و امور بین‌الملل دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، در این نشست، اعضای مجمع خویی‌های مقیم مرکز با اشاره به ظرفیت‌های گسترده شهرستان خوی در حوزه‌های فرهنگی، اقتصادی، صنعتی، کشاورزی، گردشگری و تجارت مرزی، بر ضرورت هم‌افزایی میان مسئولان، نخبگان، بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران برای شتاب‌بخشی به روند توسعه این شهرستان تأکید کردند.

 

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیز با اشاره به پیشینه تاریخی و تمدنی خوی، این شهرستان را یکی از کانون‌های مهم فرهنگی و اقتصادی شمال‌غرب ایران توصیف کرد و گفت: خوی به واسطه موقعیت ممتاز جغرافیایی، قرار گرفتن در مسیر کریدورهای ارتباطی و تجاری کشور، همجواری با بازارهای منطقه‌ای و برخورداری از ظرفیت‌های متنوع تولیدی و انسانی، از قابلیت‌های کم‌نظیری برای ایفای نقش مؤثر در توسعه اقتصادی کشور برخوردار است.

 

حسین فروزان با تأکید بر اینکه توسعه متوازن مناطق مختلف کشور مستلزم بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی و سرمایه‌های انسانی است، افزود: حمایت از طرح‌های توسعه‌محور، تقویت زیرساخت‌های اقتصادی، تسهیل سرمایه‌گذاری و استفاده از توان نخبگان و کارآفرینان، می‌تواند مسیر رشد پایدار و افزایش اشتغال در شهرستان خوی را هموار کند.

 

در این دیدار همچنین بر استفاده از ظرفیت‌های قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برای گسترش همکاری‌های اقتصادی، توسعه تجارت، جذب سرمایه‌گذاری و ایجاد فرصت‌های جدید برای رونق اقتصادی شمال‌غرب کشور تأکید شد.

 

شهرستان خوی، به‌عنوان دومین شهرستان پرجمعیت استان آذربایجان غربی، با برخورداری از پیشینه تاریخی و فرهنگی غنی، قرار گرفتن در شاهراه ارتباطی ایران با کشورهای همسایه، وجود ظرفیت‌های قابل توجه در بخش‌های کشاورزی، صنعت، گردشگری، حمل‌ونقل و تجارت مرزی، از مهم‌ترین قطب‌های توسعه در شمال‌غرب کشور به شمار می‌رود و نقش مؤثری در تقویت تعاملات اقتصادی و تجاری منطقه ایفا می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه