logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس سازمان غذا و دارو:

در جنگ از ذخایر استراتژیک دارو و تجهیزات استفاده کردیم

 در جنگ از ذخایر استراتژیک دارو و تجهیزات استفاده کردیم
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: ذخایر استراتژیک دارو و تجهیزات پزشکی در مدیریت شرایط جنگی نقش مهمی داشت و در جنگ رمضان بخشی از این ذخایر برای تأمین نیازهای ایجاد شده مصرف شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از وبدا، مهدی پیرصالحی، با تشریح نحوه استفاده از ذخایر دارویی کشور در شرایط جنگی، اظهار داشت: ایجاد ذخایر استراتژیک با هدف افزایش تاب‌آوری کشور در شرایط اضطرار انجام شد و این ذخایر در شرایط بحرانی می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در استمرار تأمین دارو و تجهیزات پزشکی داشته باشد.

وی افزود: در طول سال گذشته، کشور با دو جنگ و همچنین اتفاقات دی‌ماه مواجه بود و تعداد قابل توجهی مجروح در این حوادث وجود داشت بطوری مجروحان جنگی و مجروحان حوادث دی‌ماه، دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز خود را به‌صورت رایگان دریافت کردند.

پیرصالحی ادامه داد: بخش عمده دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز برای جنگ ۱۲ روزه و اتفاقات دی‌ماه از ذخایر موجود کشور تأمین شد.

رئیس سازمان غذا و دارو افزود: اما در جنگ رمضان شرایط به گونه‌ای بود که ناچار شدیم بخشی از ذخایر استراتژیک را برای تأمین نیازهای ایجادشده مصرف کنیم. همین تجربه نشان داد که وجود ذخایر استراتژیک برای شرایط اضطرار و جنگ تا چه اندازه برای استمرار خدمت‌رسانی دارویی کشور اهمیت دارد.

پیرصالحی تأکید کرد: هدف از ایجاد این ذخایر، آن است که کشور در زمان وقوع بحران بتواند بدون وابستگی به تأمین فوری و لحظه‌ای، نیازهای حیاتی دارویی و تجهیزات پزشکی خود را پوشش دهد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه