اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

تاسیس صندوق توسعه اقتصاد فرهنگ و هنر با مشارکت آسیاتک

تاسیس صندوق توسعه اقتصاد فرهنگ و هنر با مشارکت آسیاتک
آسیاتک در راستای توسعه فعالیت در حوزه اقتصاد دیجیتال و زیست بوم محتوایی کشور در تاسیس صندوق پژوهش و فناوری توسعه فرهنگ و هنر سرمایه‌گذاری کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  روابط عمومی شرکت انتقال داده‌های آسیاتک، مراسم رونمایی از صندوق پژوهش و فناوری توسعه فرهنگ و هنر روز شنبه 24 مردادماه 1405 با حضور سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، اصغر نورالله‌زاده، رئیس هیأت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی و جمعی از مدیران و نمایندگان نهادهای دولتی و بخش خصوصی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد. 
آسیاتک با مشارکت در صندوق توسعه اقتصاد فرهنگ و هنر قرار است با ارائه تسهیلات، ضمانت‌نامه و سرمایه‌گذاری خطرپذیر، ایده‌های خلاق را به سرمایه و بازار متصل کند. علاوه بر این شرکت، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، مؤسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر، بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، شرکت پگاه داده‌کاوان شریف و شرکت شتاب‌دهنده کارآفرینی اجتماعی از دیگر سرمایه‌گذاران این صندوق هستند.
مهندس محمدعلی یوسفی‌زاده، مدیرعامل آسیاتک با اشاره به سابقه 23 ساله این شرکت در ارائه خدمات زیرساختی گفت: «آسیاتک طی سال‌های فعالیت خود همواره در حوزه خدمات زیرساختی و پایه حضور داشته است اما در راهبردهای جدید شرکت، حوزه محتوا نیز مورد توجه قرار گرفته است.»
به گفته وی، آسیاتک در همین راستا یک شرکت زیرمجموعه نیز تاسیس کرده که فعالیت آن بر حوزه محتوا، پلتفرم‌ها و نگهداری زیرساخت‌های محتوایی متمرکز است. 
یوسفی‌زاده با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در این صندوق با رویکرد نوین آسیاتک هم‌سو است، تصریح کرد: انجام سرمایه‌گذاری و حمایت از طرح‌ها در قالب یک صندوق و با مشارکت مجموعه‌های مختلف، امکان ارزیابی دقیق‌تر از پروژه‌ها و اتخاذ تصمیم‌های سنجیده‌تر برای حمایت و سرمایه‌گذاری را فراهم می‌کند. 

 

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه