logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس دپارتمان داوران خبر داد؛

لیگ برتر فوتبال| ناظر ویژه داوری در ۳ بازی هفته سوم

لیگ برتر فوتبال| ناظر ویژه داوری در ۳ بازی هفته سوم
رئیس دپارتمان داوران فدراسیون فوتبال گفت: در ۳ بازی هفته سوم لیگ برتر از ناظر ویژه داوری استفاده می‌کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، دانیال مرادی، رئیس دپارتمان داوران، درباره استفاده از ناظر ویژه داوری در سه دیدار حساس هفته سوم لیگ برتر اظهار کرد: با توجه به اهمیت و حساسیت دیدارهای استقلال - سپاهان، گل‌گهر - چادرملو و تراکتور - پرسپولیس، تصمیم گرفتیم برای این سه بازی از ناظر ویژه داوری استفاده کنیم. هدف ما این است که نظارت دقیق‌تری بر عملکرد تیم‌های داوری داشته باشیم و شرایط این ۳ بازی را با حساسیت بیشتری دنبال کنیم.

وی افزود: این سه مسابقه از دیدارهای مهم هفته سوم هستند و طبیعی است که عملکرد داوران در آنها بیشتر مورد توجه قرار بگیرد. حضور ناظر ویژه به ما کمک می‌کند ارزیابی دقیق‌تری از عملکرد تیم داوری داشته باشیم و در صورت وجود موارد قابل بررسی، آنها را به شکل تخصصی مورد ارزیابی قرار دهیم.

رئیس دپارتمان داوران خاطرنشان کرد: همچنین قرار است اسماعیل صفیری، سرپرست کمیته داوران هم به عنوان ناظر داوری، عملکرد تیم داوری بازی استقلال خوزستان - نساجی را از نزدیک و با حضور در ورزشگاه ارزیابی کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه