اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

هراس صهیونیست‌ها از بادبادک‌های غزه

هراس صهیونیست‌ها از بادبادک‌های غزه
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی دستور اقدام نظامی علیه پرتاب بادبادک‌های غزه را صادر کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از الجزیره، یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز یکشنبه به ارتش دستور داد تا پس از ارسال چندین بادبادک از غزه به سمت جنوب اراضی اشغالی در روزهای اخیر، اقدام قاطع علیه بادبادک‌های پرتاب شده از غزه انجام دهد.

کاتس در بیانیه‌ای گفت که ارتش باید افرادی را که بادبادک‌ها را پرتاب می‌کنند و همچنین مقامات حماس را که مسئول پرتاب‌ها هستند، هدف قرار دهد. او مدعی شد: ما هر پرتابی را یک اقدام جنگی می‌دانیم.

این دستور پس از عبور چندین بادبادک از غزه به داخل اراضی اشغالی در روزهای اخیر صادر شد که هیچ آسیب یا خسارتی به بار نیاورد.

این در حالی است که اسرائیل به حملات هوایی خود ادامه می‌دهد و آمریکا و کشورهای منطقه اصطلاحا به دنبال پیشبرد طرحی برای خلع سلاح حماس و عقب‌نشینی اسرائیل هستند.

در سال ۲۰۱۸، پس از آنکه بادبادک‌ها و بالن‌های آتش‌زا از نوار غزه رها شدند و باعث آتش‌سوزی در جنوب اسرائیل شدند، هواپیماهای ارتش اسرائیل به سمت فلسطینی‌هایی که بالن‌های آتش‌زا پرتاب می‌کردند، شلیک کردند.

وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد که از زمان برقراری آتش‌بس در ۱۱ اکتبر تاکنون، شمار شهدا به هزار و ۲۸۶ نفر و شمار مجروحان به ۴ هزار و ۲۵۷ نفر رسیده است. همچنین در این مدت، پیکر ۸۱۳ شهید از زیر آوار یا مناطق مختلف خارج شده است.

بر اساس آمار وزارت بهداشت فلسطین در غزه، از آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، شمار کل شهدا به ۷۳ هزار و ۴۲۰ نفر و شمار مجروحان به ۱۷۴ هزار و ۳۶۹ نفر افزایش یافته است.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه