logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

اگر رفتار اشتباهی می‌کنیم، باید تاوانش را بدهیم؛

بختیاری‌زاده: بدبین نیستم، شکسته نفسی نمی کنم، کمترین سهم را در موفقیت استقلال دارم

بختیاری‌زاده: بدبین نیستم، شکسته نفسی نمی کنم، کمترین سهم را در موفقیت استقلال دارم
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: کمترین نقش را در ۳ پیروزی آبی‌ها در ۳ هفته آغازین لیگ برتر فوتبال دارم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سهراب بختیاری‌زاده سرمربی استقلال پس از برتری ۲ بر صفر تیم فوتبال استقلال مقابل سپاهان در هفته سوم لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: خیلی خوشحال هستم که با بازی خیلی خوب، برد خوبی به دست آوردیم و هواداران خوشحال کردیم. این مسئله برای من و بازیکنانم مهم بود و به آنها افتخار می‌کنم. برای تیم خوب سپاهان در هفته‌های آینده آرزوی موفقیت و پیروزی دارم

وی با تمجید از طلایی‌پوشان تصریح کرد: این باخت چیزی از ارزش‌های محرم نویدکیا و سپاهان کم نمی‌کند. ما بدون اینکه به دو بازی خوب قبلی فکر کنیم، وارد زمین شدیم؛ چون بازی با سپاهان ویژه است. در شروع مسابقه فوق‌العاده بودیم، دو گل زدیم و موقعیت‌های زیادی به دست آوردیم.

سرمربی استقلال در مورد استقبال هواداران تیمش از تصمیم‌های او برای ایستادن مقابل بی‌نظمی برخی بازیکنان یادآور شد: همه بازیکنان برای من قابل احترام هستند، اما یادمان باشد از من گرفته تا بازیکنان، همه برای استقلال تلاش می‌کنیم. در کار تیمی جدا از اینکه باید رفتار دوستانه داشتیم، باید نظم هم داشته باشیم. کار ما گروهی است. به علیرضا کوشکی خیلی اعتقاد دارم و می‌توانست از ابتدا بازی کند، اما احساس کردم از نیمه دوم وارد زمین شود.

بختیاری‌زاده در ادامه صحبت‌های خود گفت: اگر رفتار اشتباهی می‌کنیم، باید تاوانش را بدهیم و به اندازه آن جریمه شویم. بازیکنان باید بدانند همه برای بازی کردن شانس دارند و اگر اشتباهی می‌کنند، جریمه می‌شوند. این مسئله بخشی از ورزش حرفه‌ای است. ممکن بود بازی را بد شروع کنیم و نبود کوشکی به ما فشار بیاورد، اما من بدبین نیستم. آینده تیم و خود کوشکی برای من مهم است که رفتار حرفه‌ای داشته باشد.

وی در مورد دو نیمه متفاوت استقلال در بازی با سپاهان خاطرنشان کرد: هواداران همیشه حق دارند ما را قضاوت کنند و باید تلاش کنیم تا بهترین عملکرد را داشته باشیم. خدا را شکر در این ۳ هفته خوب بودیم. اینگونه نیست که شکسته نفسی کنم، اما من کمترین سهم را در ۳ هفته اخیر دارم. بیشترین سهم را بازیکنان دارند؛ چون اعتقاد دارم کیفیت آنها دلیل حضورشان در اینجاست. خوشحالم که بازیکنان باکیفیتی دارم.

سرمربی استقلال با اشاره به بازی انتحاری سپاهان در نیمه دوم عنوان کرد: در نیمه دوم می‌خواستیم بیشتر موقعیت ایجاد کنیم؛ چون می‌دانستیم سپاهان چیزی برای از دست دادن ندارد و جلو می‌آید. با این حال سپاهانی‌ها منظم بازی کردند. در شروع ضدحمله‌ها، تمرکزمان را از دست دادیم و این باعث شد سپاهان کمی فشار بیاورد؛ هر چند ساختار دفاعی ما فوق‌العاده بود.

بختیاری‌زاده درباره اضافه نشدن بازیکن جدید به تیم استقلال اظهار داشت: در آینده هر اتفاقی ممکن است بیفتد و در فوتبال نمی‌توان نظر قطعی داد. فقط به‌صورت قطعی می‌گویم که هر روز بیشتر وقت می‌گذاریم تا در کارمان خوب باشیم. ممکن است توپ‌ها در برخی از بازی‌ها وارد دروازه نشوند. از شروع فصل تاکنون هرگز صحبتی درباره بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالات نکردم؛ چون به بازیکنان فعلی باور دارم.

وی با اشاره به احتمال موفقیت با وجود بسته ماندن پنجره نقل‌وانتقالات تصریح کرد: در گذشته این تجربه وجود داشت که تیمی با پنجره بسته، کارهای بزرگی انجام داده است. این موضوع را به بازیکنان بارها گفته بودم. خدا را شکر شرایط خوبی داریم. در برنامه‌های مختلف ممکن است فشار تمرینی ما بیشتر باشد یا کمتر. به هر حال چالش‌هایی خواهیم داشت و باید آن را مدیریت کنیم.

سرمربی استقلال در مورد تغییرات در خط دفاعی آبی‌ها و استفاده از ۳ بازیکن در قلب خط دفاع گفت: انتخاب سیستم در فوتبال به ابزار بستگی دارد. شما ابتدا کیفیت فنی بازیکنان را می‌بینید و سپس سیستم را انتخاب می‌کنید. احساس کردم با حضور رستم آشورماتوف، سامان فلاح، عارف آقاسی، صالح حردانی و حتی روزبه چشمی می‌توانیم با ۳ مدافع بازی کنیم. وقتی با این سیستم بازی می‌کنیم، وینگرها باید مدام روی دست مدافعان باشند. تلاش کردم از همه ابزارها استفاده کنم. ما تیم بزرگی هستیم و می‌دانیم در بازی‌های خانگی باید حریفان را تحت فشار بگذاریم.

بختیاری‌زاده بار دیگر با این پرسش روبه‌رو شد که تیمش در نیمه دوم بازی با سپاهان می‌توانست بیشتر حمله کند. وی در این باره پاسخ داد: اصلاً چنین چیزی نیست. نتیجه 2 بر صفر خطرناک است و حتی اگر 3 یا 4 گل هم جلو باشید، می‌توانید به گل برسید. در چند صحنه مثلاً یاسر آسانی و محمد حسین اسلامی در استُپ توپ و پاس مناسب، تمرکز کافی نداشتند. ما می‌توانستم به راحتی گل‌های سوم و چهارم را بزنیم و سپاهان را ناامید کنیم، اما این اتفاق نیفتاد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه