logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در یادواره شهدای بنیاد شهید مطرح شد؛

الکترونیکی شدن تمامی خدمات بنیاد شهید تا پایان سال

الکترونیکی شدن تمامی خدمات بنیاد شهید تا پایان سال
معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به برنامه تحولی این نهاد برای ارتقای کیفیت خدمات،از ارائه ۸۵ خدمت بنیاد در قالب «وب‌سرویس» تا پایان سال خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ملک‌محمد نجفی، در  اولین یادواره ملی شهدای بنیاد شهید و امور ایثارگران ویژه شهدای دفاع مقدس دوم، سوم و فتنه آمریکایی و صهیونی که امروز سه‌شنبه سوم شهریورماه در مجتمع فرهنگی سید الشهدا (ع) برگزار شد، در جمع خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران ضمن گرامیداشت یاد شهدای دولت و ابلاغ تبریک دکتر موسوی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت روز کارمند و ادای احترام به جایگاه خانواده‌های معظم شهدا، خدمت در بنیاد را توفیقی مضاعف و ارزشمند دانست.

وی با اشاره به رویکرد بنیاد برای ارتقای کیفیت خدمات، افزود: حدود ۸۵ نوع خدمت در بنیاد به جامعه هدف ارائه می‌شود که در حال حاضر، تبدیل این خدمات به «وب‌سرویس» در دستور کار جدی قرار گرفته است. تا پایان سال جاری، تمامی این خدمات به صورت وب‌سرویس در دسترس قرار خواهد گرفت تا نحوه دریافت خدمات برای عزیزان ایثارگر تسهیل شود. هدف ما این است که نقش خود را به‌درستی ایفا کنیم تا خدمات با بالاترین کیفیت و در کوتاه‌ترین زمان ممکن ارائه شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد با تأکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های درونی این سازمان، گفت: در حال حاضر قریب به ۴۶ درصد از کارکنان ما از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران هستند. این امر یک نقطه قوت است، چرا که این عزیزان مشکلات و دغدغه‌های جامعه هدف را به‌خوبی درک کرده و با نگاهی دلسوزانه و شفاف به مسائل ورود می‌کنند.

نجفی در پایان خاطرنشان کرد: تمامی تلاش مجموعه بنیاد بر این است که با توسعه و گسترش خدمات و ارتقای کیفی آن‌ها، موجبات رضایت جامعه ایثارگری که در واقع رضایت خداوند متعال را در پی دارد، فراهم آوریم. امیدواریم که با تداوم برنامه‌های تحولی و پیگیری‌های مستمر، شاهد بهبود وضعیت خدمت‌رسانی به جامعه معظم ایثارگران در سراسر کشور باشیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه