اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

دیدار مدیران خانه سینما با مهدی فخیم‌زاده

دیدار مدیران خانه سینما با مهدی فخیم‌زاده
در ادامه دیدار‌های خانه سینما با پیشکسوتان سینمای ایران همایون اسعدیان و ابوالحسن داوودی به دیدار مهدی فخیم‌زاده رفتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی خانه سینما، در این دیدار که در منزل مهدی فخیم زاده صورت گرفت، همایون اسعدیان مدیرعامل خانه سینما و ابوالحسن داوودی دبیر شورایعالی تهیه کنندگان ضمن بازگویی خاطرات خود با این کارگردان پیشکسوت سینمای ایران بر نقش و اثرگذاری فخیم زاده در ساخت آثار ماندگار  در سینما و تلویزیون تاکید کردند.

همایون اسعدیان مدیرعامل خانه سینما با اشاره به اینکه آثار مهدی فخیم زاده را از ابتدا دنبال می‌کرده است، گفت: شما به گردن سینمای ایران حق بسیاری دارید و  تعداد زیادی از نسل‌های مختلف که امروز در سینما فعالیت می‌کنند، مدیون شما هستند و حضور ما امروز به نوعی تاکید بر اثرگذاری شما و قدردانی از طرف جامعه سینمایی است.

ابوالحسن داوودی کارگردان و تهیه کننده سینما که به دعوت همایون اسعدیان در این دیدار حضور داشت و سابقه همکاری زیادی با مهدی فخیم زاده  دارد، بیان داشت: آشنایی جدی من با مهدی فخیم زاده بعد از ساخت فیلم سفر جادویی شکل گرفت و من بعد از این فیلم تجربیات زیادی از او به دست آوردم.

وی ادامه داد: ما و علاقمندان سینما  تجربیات زیادی درباره کارگردانی و نویسندگی از مهدی فخیم‌زاده آموختیم که در هیچ کتاب و دانشگاهی وجود نداشت.

در این دیدار مهدی فخیم زاده بازیگر و کارگردان پیشکسوت نیز با تشکر از توجه خانه سینما به پیشکسوتان به بازگویی بخشی از خاطرات خود از سال‌ها همکاری و فعالیت در سینما پرداخت و همچنین بر پر رنگ شدن نقش پیشکسوتان سینما در فعالیت‌های صنفی تاکید کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه