logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پیشرفت ۶۸ درصدی فاز اولویت‌دار محور ساحلی بوشهر-شیف-گناوه

پیشرفت ۶۸ درصدی فاز اولویت‌دار محور ساحلی بوشهر-شیف-گناوه
مدیرکل راه استان بوشهر از پیشرفت ۶۸ درصدی فاز اولویت‌دار محور ساحلی بوشهر-شیف-گناوه خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اصغر کشوریان با تأکید بر اهمیت بالادستی توسعه کریدورهای مواصلاتی جنوب کشور، از پیشرفت فیزیکی ۶۸ درصدی در فاز اولویت‌دار قطعه دوم باند دوم محور ساحلی بوشهر - شیف - گناوه خبر داد و بر تسریع عملیات روسازی و تکمیل ابنیه فنی این محور تأکید کرد.

وی با اشاره به بررسی روند عملیات اجرایی این پروژه اظهار کرد: توسعه و بهسازی راه‌های مواصلاتی ساحلی استان نقش تعیین‌کننده‌ای در آسان شدن حمل‌ونقل کالا و مسافر، ارتقای ایمنی و کاهش سوانح جاده‌ای دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر درباره مشخصات فنی و حجم عملیات این طرح عنوان کرد: طول کل قطعه دوم این محور ۱۱.۸ کیلومتر است که بر اساس برنامه‌ریزی‌های به‌عمل‌آمده و اولویت‌بندی اعتبارات، ۳.۸ کیلومتر از آن به‌عنوان فاز اولویت‌دار اجرایی در دست اقدام قرار گرفته و هم‌اکنون به پیشرفت فیزیکی ۶۸ درصد رسیده است.

کشوریان با تبیین روند فنی کارگاه‌های عملیاتی افزود: پروژه در حال حاضر وارد مراحل نهایی روسازی و تکمیل ابنیه فنی شده و تمام تلاش‌ها بر ارتقای کیفیت اجرای عملیات متمرکز است.

وی با اشاره به محورهای بررسی‌شده در نشست نظارتی خاطرنشان کرد: در این نشست وضعیت صورت کارکردهای پروژه و احجام باقی‌مانده عملیات اجرایی به‌طور دقیق ارزیابی و تدابیر لازم برای حل چالش‌های اعتباری و اجرایی برای سرعت یافتن تکمیل این قطعه در نظر گرفته شد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر تصریح کرد: اداره‌کل راه و شهرسازی استان بوشهر با پایش مستمر پروژه‌های زیربنایی، تمام ظرفیت‌های موجود را برای سرعت یافتن در تکمیل این محور مواصلاتی استراتژیک به‌کار خواهد بست.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه