logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اژه‌ای:

جنگ اخیر، نقطه ناکامی بود و دشمن به هیچ‌یک از اهدافش نرسید

جنگ اخیر، نقطه ناکامی بود و دشمن به هیچ‌یک از اهدافش نرسید
رئیس قوه قضائیه گفت: ایران در دو جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی، اجازه نداد دشمن به اهدافش دست یابد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه، پیش از سفر به هند اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که در این سفر دنبال خواهیم کرد، مقابله با نظام سلطه و صدای یک‌جانبه‌گرایی است.

وی افزود: همه ملت عزیز ما، مردم منطقه و بسیاری از کشورهای جهان مستحضرند که رژیم صهیونیستی و آمریکای مستکبر در طول سال گذشته و امسال، جنگی غیرقانونی، غیرمشروع و برخلاف همه موازین بین‌المللی را بر ایران اسلامی تحمیل کردند.

رئیس قوه قضائیه ادامه داد: ایران اسلامی به حمدالله در طول نزدیک به نیم قرن، یعنی 48 سال، در مقابل این قدرت استکباری ایستاده و در این دو جنگ نیز به حمدالله، همان‌طور که دوست و دشمن و حتی بسیاری از مقامات اندرون آمریکا اذعان کردند، دشمن به هیچ‌یک از اهداف خود نرسید و پیروز میدان جمهوری اسلامی ایران بوده است.

محسنی اژه‌ای تصریح کرد: این اتفاق، اتفاق بسیار بزرگی است که در این مقطع از زمان رخ داده و اگر بتوانیم، ان‌شاءالله در حد زمانی که در این سفر کوتاه داریم، مطالب را در این زمینه برای کسانی که ممکن است نیاز به شنیدن آن داشته باشند، بازگو خواهیم کرد.

وی با اشاره به حضور مردم هند در مراسم گرامیداشت شهادت رهبر جمهوری اسلامی ایران گفت: مردم هند نیز مانند بسیاری از کشورهای دیگر، در گرامیداشت شهادت رهبر عزیزمان بسیار باشور و باحرارت در میدان حاضر شدند و در ایالت‌های مختلف هند مراسم برگزار کردند، راهپیمایی داشتند، سخنرانی و مصاحبه کردند.

رئیس قوه قضائیه افزود: اگر بگویم هزاران و حتی بیش از 10 هزار سخنرانی، مصاحبه، مقاله، گزارش و جلسه از سوی علمای بزرگ، دانشمندان، علمای شیعه و اهل سنت و همچنین پیروان ادیان و مکاتب مختلفی که در هند حضور دارند، در راستای گرامیداشت شهادت رهبر عزیزمان انجام شده، واقعاً مبالغه نیست.

محسنی اژه‌ای ادامه داد: لازم است در حد توانم از این افراد نیز تشکر کنم و هر میزانی که در این سفر مقدور باشد، از آنها تشکر خواهم کرد.

وی درباره دیدارهای خود در جریان این سفر اظهار کرد: بخشی از این دیدارها در حین سفر انجام می‌شود و بعضی نیز از قبل انجام شده است. اجازه بدهید تعیین جزئیات اینکه با چه مقاماتی و از چه کشورهایی دیدار خواهیم داشت را به پایان سفر موکول کنیم.

رئیس قوه قضائیه افزود: احیاناً در هند نشست‌های دوجانبه یا حتی سه‌جانبه خواهیم داشت که اگر این توفیق حاصل شد، بعد از برگشت ان‌شاءالله خدمت شما عرض خواهم کرد.

محسنی اژه‌ای خاطرنشان کرد: موضوعات مختلفی که به صورت جانبی ممکن است انجام شود، از اهمیت کمی برخوردار نیست و اگر اهمیت آنها از اصل اجلاس کمتر نباشد، برای ما حتماً به همان میزان اهمیت دارد. این موضوعات را نیز ان‌شاءالله در همان محورهایی که عرض کردم، دنبال خواهیم کرد.

وی در پایان گفت: از خدا مدد می‌خواهیم که توفیق دهد بتوانیم صدای ایران اسلامی و صدای حق را به گوش دیگران برسانیم؛ صدای ایرانی که دنبال عدالت و صلح و ظلم‌ستیزی است و آرزو می‌کند هرچه زودتر روزی فرا برسد که عدالت در همه جهان گسترده شود و ظلم از صحنه روزگار برچیده شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه