اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

قیمت نفت در آستانه افزایش هفتگی چشمگیر

قیمت نفت در آستانه افزایش هفتگی چشمگیر
قیمت نفت در معاملات روز جمعه بازار جهانی افزایش یافت و تحت تاثیر تجاوز نظامی آمریکا به ایران که نگرانی‌ها در مورد خطرات عرضه در خاورمیانه را تجدید کرد، در مسیر بزرگترین افزایش هفتگی از اواسط ژوئیه قرار دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قیمت آتی نفت خام برنت با ۱۵ سنت یا ۰.۲ درصد افزایش، به ۹۵ دلار و ۶۷ سنت در هر بشکه رسید، در حالی که قیمت آتی نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۲۶ سنت یا ۰.۳ درصد افزایش، به ۹۱ دلار و ۵۶ سنت در هر بشکه رسید.

از ابتدای معاملات هفته جاری تاکنون، نفت برنت ۷.۱ درصد و وست تگزاس اینترمدیت ۹.۸ درصد رشد قیمت یافتند و در آستانه بزرگترین افزایش هفتگی از هفته منتهی به ۲۰ ژوئیه قرار گرفتند.

تجاوز نظامی دشمن آمریکایی در هفته جاری، به شهادت و زخمی شدن ده‌ها نفر، از جمله مردم غیرنظامی منجر شد و پاسخ دفاعی ایران را در پی داشت. تجاوز آمریکایی صهیونی که در ۲۸ فوریه (۹ اسفند) آغاز شد، اکنون در هفتمین ماه خود است.

بر اساس گزارش رویترز، دو مقام انرژی عراق روز چهارشنبه اعلام کردند که عراق صادرات نفت خود را از حدود ۱.۳۵ میلیون بشکه در روز در ماه ژوئیه به حدود ۲.۳۴ میلیون بشکه در روز در ماه اوت افزایش داده است و انتظار می‌رود صادرات سپتامبر نیز با تخفیف‌های سنگین و مجوزهای ایران با عبور کشتی‌های عراقی از تنگه هرمز که خریداران را تشویق می‌کند، افزایش یابد.

معامله‌گران تمرکز خود را به ردیابی جریان نفت از خلیج فارس بازگردانده‌اند، زیرا ارزیابی‌های متناقض، مقیاس ترافیک را مبهم می‌کند. دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در پستی در شبکه اجتماعی خود مدعی شد حدود ۱۸ میلیون بشکه در روز از تنگه هرمز عبور می‌کنند، که تنها کمی کمتر از سطح قبل از جنگ است. اما معامله‌گران این اظهارات را نادیده گرفتند.  

شرکت‌هایی کپلر، ورتکسا و تانکرتِرکِر که جریان‌های نفتی دریایی را رصد می‌کنند - میانگین نرخ حمل و نقل از این آبراه حیاتی را کسری از این سطوح اعلام کردند. تا همین اواخر، در ۲۷ اوت، معامله‌گران تخمین زده بودند که این میزان ۶ تا ۸ میلیون بشکه در روز است.  

در این بین، عرضه سوخت به طور قابل توجهی محدودتر شده است و حملات اوکراین به پالایشگاه‌های روسیه این فشار را تشدید کرده است. این تاثیر رو به وخامت با افزایش قیمت دیزل در آمریکا که به بالاترین حد خود از اواسط سال ۲۰۲۲ رسید، برجسته شد. طبق اعلام انجمن اتومبیل آمریکا، میانگین قیمت ملی دیزل روز چهارشنبه به ۵.۷۸۳ دلار در هر گالن افزایش یافت و از اوج قبلی زمان جنگ که در آوریل ثبت شده بود، فراتر رفت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه