logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

آخرین تمرین تیم ملی در تهران با حضور طارمی، آزمون و قربانی

آخرین تمرین تیم ملی در تهران با حضور طارمی، آزمون و قربانی
تمرینات تیم ملی فوتبال ایران امشب(دوشنبه) با اضافه شدن تعدادی از بازیکنان لژیونر در زمین چمن شماره یک مرکز ملی فوتبال پیگیری شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آخرین تمرین تیم ملی در تهران با حضور طارمی، آزمون و قربانیبه گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، این تمرین از ساعت ۱۸ آغاز شد و ملی‌پوشان در ابتدا دقایقی به صحبت‌های امیر قلعه‌نویی گوش دادند. پس از صحبت‌های سرمربی تیم ملی، بازیکنان به دو گروه زرد و سفید تقسیم شدند و تمرینات سرعتی و استقامتی را انجام دادند.

مهدی طارمی، سردار آزمون و محمد قربانی از جمله لژیونرهای حاضر در تمرین امروز بودند. همچنین دنیس اکرت، محمد محبی، سعید عزت‌اللهی و شهاب زاهدی، چهار لژیونر دیگر دعوت‌شده به تیم ملی، در ازبکستان به جمع ملی‌پوشان اضافه خواهند شد.

سعید الهویی، مربی تیم ملی که به دلیل بیماری در تمرینات دو روز گذشته حضور نداشت، از امروز در تمرین تیم ملی حاضر شد.

در ادامه، بازیکنان به سه گروه سفید، زرد و قرمز تقسیم شدند و تمرین حفظ توپ و بازی تک‌ضرب را انجام دادند. در این بخش، تعداد پاس‌های صحیح و حفظ جریان بازی مورد تأکید کادر فنی بود.

بازی درون‌تیمی بخش بعدی تمرین بود که بازیکنان در قالب دو تیم زرد و قرمز به مصاف یکدیگر رفتند. در بخش نخست این بازی، یکی از تیم‌ها به سمت یک دروازه بزرگ حمله می‌کرد و تیم مقابل سه دروازه کوچک را هدف قرار می‌داد. در ادامه، شکل تمرین تغییر کرد و بازی با دو دروازه بزرگ پیگیری شد.

اعضای تیم ملی نوجوانان نیز در محل تمرین حضور داشتند و برنامه‌های ملی‌پوشان را از نزدیک تماشا کردند.

محمد رحمان سالاری، عضو هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال همراه با محمدرضا کشوری‌فر و امیرحسین روشنک، از مسئولان سازمان لیگ نیز از حاضران در محل تمرین بودند و تمرین تیم ملی را از نزدیک تماشا کردند.

تیم ملی ظهر فردا عازم تاشکند ازبکستان می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه