logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

محکومیت ترور رهبر شهید انقلاب در سخنرانی لاوروف در سازمان ملل

محکومیت ترور رهبر شهید انقلاب در سخنرانی لاوروف در سازمان ملل
وزیر خارجه روسیه در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل ترور رهبر شهید انقلاب و دیگر مقامات را محکوم کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در سخنرانی خود در هشتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک ترور رهبر عالیقدر انقلاب و دیگر شخصیت‌ها و نمایندگان ایران را محکوم و آن را «نمایش غیرقابل‌قبول از دیکتاتوری و زور» توصیف کرد.

لاوروف همچنین حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران در حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا را محکوم کرد.

لاوروف ادامه داد: هدف قرار دادن تأسیسات هسته‌ای ایران، ضربه‌ای جبران‌ناپذیر به اعتبار آژانس بین‌المللی انرژی اتمی وارد کرد.

وزیر امور خارجه روسیه با اشاره به تحولات اخیر در منطقه و ادامه تنش‌ پس از تجاوزات آمریکا به کشورمان، گفت: موضوع رویارویی در خلیج فارس و تنگه هرمز باید حل شود.

لاوروف گفت: ما ابتکاری را برای برقراری صلح در خلیج فارس و حل بحران تنگه هرمز آغاز کردیم.

وی تاکید کرد: درگیری‌های مسلحانه مکرر در خلیج فارس و تنگه هرمز ادامه دارد و به ناوبری و تجارت جهانی آسیب می‌رساند.حل این بحران نیازمند ایجاد اعتماد بین کشورهای عرب منطقه و ایران است.

لاوروف در ادامه با اشاره به ربودن نیکلاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا توسط آمریکا، گفت: خواستار آزادی فوری رئیس جمهور ونزوئلا و همسرش و جلوگیری از تکرار چنین سوءاستفاده‌هایی هستیم.

وی همچنین تاکید کرد که آمریکا باید محاصره و محدودیت‌های تجاری علیه کوبا را لغو کند.

وزیر امور خارجه روسیه در ادامه به تحولات منطقه غرب آسیا اشاره کرد و با پرداختن به جنایات رژیم اسرائیل در کرانه باختری گفت: وضعیت در کرانه باختری در حال وخیم‌تر شدن است، زیرا اسرائیل فعالیت‌های شهرک‌سازی خود را تشدید کرده است.

لاوروف در ادامه با اشاره به نقش مخرب اروپا در بحران اوکراین، گفت که اروپا همه‌کار می‌کند تا چشم‌انداز مذاکرات صلح درباره اوکراین را که آمریکا هم به آن علاقه‌مند است، برهم بزند. غرب جان میلیاردها انسان روی کره زمین را به خطر می‌اندازد و ماجراجویانه و غیرقابل پیش‌بینی عمل می‌کند.

وی تاکید کرد: رهبران بسیاری از کشورهای اتحادیه اروپا به ویروس برتری نژادی مبتلا شده‌اند و به گسترش نازیسم دامن می‌زنند. وقتی غرب بطور شرم‌آوری چشم خود را بر نازیسم اوکراینی می‌بندد، بنیان‌های خود سازمان ملل زیر ضربه قرار می‌گیرد.

وی افزود: ناتو تلاش می‌کند نفوذ خود را به دیگر مناطق جهان از جمله جنوب شرق و شمال شرق آسیا گسترش دهد.

لاوروف در خصوص اوکراین نیز گفت که همه تهدیدهای امنیتی علیه روسیه از سوی کی‌یف در پایان عملیات ویژه نظامی (جنگ اوکراین) برطرف خواهند شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه