logo
جمعه 10 مهر 1405 | جمعه 02 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

ورزشکاران، مربیان و کادر تیم های ایران در ناگویا چه گفتند؟

تقوی: عبدولی: به خودم باور داشتم و قهرمان شدم/ جمشیدی: برای طلای پدل آمده‌ایم

تقوی: عبدولی: به خودم باور داشتم و قهرمان شدم/ جمشیدی: برای طلای پدل آمده‌ایم
ورزشکاران، مربیان و کادر تیم های ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا صحبت کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بیستمین دوره بازی‌های آسیایی آیچی-ناگویا ۲۰۲۶ به طور رسمی از ۲۸ شهریور تا ۱۳ مهر ماه ۱۴۰۵ به میزبانی ژاپن برگزار می شود. کاروان ورزشی ایران با ۳۰۵ ورزشکار در ۴۹ رشته و ماده ورزشی در این رقابتها حضور دارد و ورزشکاران ایران در بازیهای آسیایی با حریفان خود به رقابت خواهند پرداخت.

ورزشکاران، مربیان و کادر تیم های ایران در پایان رقابتهای خود در بازی‌های آسیایی ناگویا صحبت کردند.

شهرکی: فصل جدید زندگی من و خانواده گلف آغاز شد/ رقابت متفاوتی را تجربه می‌کنم

نازنین شهرکی، نخستین دختر گلف‌باز ایران در بازی‌های آسیایی اظهار داشت: سطح مسابقات بسیار بالا است و بهترین‌های هر کشور در این رویداد حضور دارند و کشورها به صورت تیمی شرکت کردند. حضور در این بازی‌ها افتخار بزرگی بود که پس از ۱۰۰ سال نصیب ما شد و گلف در بخش زنان و مردان نماینده دارد. خیلی خوشحالم که این اتفاق افتاد و این سد در مقابل گلف شکسته شد.

وی در ادامه افزود: شرایط برگزاری مسابقه فوق‌العاده است و چالش‌های زمین متفاوت و متراژ زمین بسیار بالا است. من با تجربه‌ای که در این سال‌ها داشتم و در مسابقات مختلف شرکت کردم و مقام کسب کردم، باید بگویم واقعا رقابت در این سطح برای من یک اتفاق متفاوت بود و رویایی بود که محقق شد.

دختر گلف‌باز کشورمان در خصوص عملکردش در روز نخست این رقابت‌ها تصریح کرد: عملکردم در روز اول بسیار خوب بود. روز تمرین هوا به شدت بارانی بود ولی روز مسابقه هوا آفتابی بود و شرایط با تمرین متفاوت بود و کمی اذیت شدیم. این زمین دریاچه و جنگل دارد و نقطه امن زمین بسیار باریک است و در لحظه بازی باید تمرکز بسیار بالایی داشته باشید تا بتوانید بهترین ضربه را بزنید و میزان خطا را کاهش دهید. ما رقبایی داریم که سال‌ها است در این زمین تمرین می‌کنند و در تورهای دنیا حضور دارند. این حضور اولین قدم برای فصل جدید زندگی خودم و خانواده گلف بود.

شهرکی با اشاره به شرایط و امکاناتی که تیم ملی پیش از اعزام به بازی‌های آسیایی داشت، گفت: اردوهای خوبی را قبل از اعزام داشتیم ولی سطح رقابت بالا است. اگر شرایطی که برای سایر گلف‌بازها وجود دارد و ماهیانه در این سطح رقابت می‌کنند و خود را محک می‌زنند، برای ما هم وجود داشت و دختران ایران بیشتر در جام‌های بین المللی حضور داشته باشند، می‌توانند برای چهار سال آینده در بازی‌های آسیایی قوی‌تر حضور داشته باشند.

وی تاکید کرد: دو روز تمرین و ثبت ۸۵ ضربه در روز اول، نشان می‌دهد با این زمان کوتاه با شرایط زمین انطباق پیدا کردم و اگر در این مسیر برنامه‌ریزی بهتر و اردوها و رقابت‌های بین‌المللی بیشتری وجود داشته باشد، قطعا در سال‌های آینده و در رقابت‌های جهانی و آسیایی می‌توانم عملکرد بهتری داشته باشم.

کرم‌پور: حضور گلف ایران در بازی‌های آسیایی سکوی پرتاب این رشته است

سجاد کرم‌پور، ملی‌پوش گلف کشورمان در خصوص عملکردش در روز نخست رقابت‌های گلف بازی‌های آسیایی اظهار داشت: خداراشکر توانستیم برای اولین بار در این مسابقات شرکت کنیم و این اتفاق یک سکوی پرتاب برای ورزش کشور است. امیدوارم امروز  بتوانیم نتیجه قابل قبولی بگیریم. روز گذشته نتیجه خوبی نگرفتیم.

وی در ادامه افزود: با توجه به زیر ساخت‌های این زمین امیدوارم نتیجه خوبی بگیریم و در ادامه برای آینده گلف با عملکرد قابل قبول روند حضور را ادامه دهیم.

نماینده گلف ایران در بازی‌های آسیایی تاکید کرد: قبل از حضور در این مسابقات در ترکیه اردو داشتیم. دو روز قبل از آغاز مسابقات هم در ژاپن تمرین کردیم اما شرایط مسابقه و زمین متفاوت است. ما استعدادهای زیادی در ایران داریم و اگر زیرساخت خوب داشته باشیم می‌توانیم پیشرفت کنیم. در این چند سال اخیر از گلف استقبال زیادی شده و امیدوارم با قول‌هایی که وزارت ورزش داده است بتوانیم زمین باشگاه انقلاب را در اختیار بگیریم و یک زمین استاندارد داشته باشیم که باعث رشد این رشته شود.

عاشق زاده: تمام تلاشم را کردم اما نشد

بیتا عاشق‌زاده پس از حذف در مرحله یک‌چهارم نهایی مسابقات تیراندازی با کمان بازی‌های آسیایی آیچی ـ ناگویا، در ماده کامپوند اظهار داشت: امروز با انگیزه زیادی به میدان آمدم و تمام تلاشم را کردم، اما نشد! خیلی شرمنده‌ام. امیدوارم بتوانم در مسابقات بعدی بهترین تیرهایم را بزنم.

عاشق‌زاده در پایان گفت: این اولین حضورم روی استیج بازی‌های آسیایی بود و اصلاً تجربه حضور روی استیج را نداشتم. خیلی تلاش کردم، اما نشد. امیدوارم در مسابقات بعدی بتوانم برنده شوم.

عبادی: کمبود تجربه و فشار روانی مانع درخشش عاشق‌زاده شد

اسماعیل عبادی، سرمربی تیم ملی کامپوند، در پایان مسابقات تیر و کمان و پس از حذف بیتا عاشق‌زاده از گردونه رقابت‌ ها اظهار داشت: خانم عاشق‌ زاده در دور مقدماتی رکورد خیلی خوبی زدند و توانستند رنکینگ ۲ را به دست بیاورند. با همین رنکینگ، رکورد کشور را ثبت کردند و در بخش تیمی هم حتی رکورد کشور را جا به‌ جا کردند؛ اما با توجه به اتفاقاتی که در یک سال گذشته رخ داد، نتوانستیم در مسابقات جهانی، آسیایی و تدارکاتی شرکت کنیم. کمبود تجربه و اینکه این اولین باری بود که روی استیج می‌ رفتند، فشار روانی روی ایشان ایجاد کرد و نتوانستند عملکرد خود را به‌ خوبی نشان دهند.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا شرایط جنگ تحمیلی و عدم اعزام به مسابقات بر نتایج تأثیر منفی گذاشت، گفت: فدراسیون برنامه ‌هایی برای اعزام به مسابقات داشت. از ابتدای سال سه برنامه برای حضور در مسابقات تدارکاتی داشتیم که متأسفانه برای یکی از آن‌ها به‌ صورت زمینی اعزام شدیم. ورزشکار فیلیپینی، تا آنجا که به یاد دارم، نزدیک به ۱۸ تا ۱۹ سال است که تیراندازی می‌کند، در حالی که این مسابقه اولین تجربه حضور خانم عاشق ‌زاده روی استیج بود.

شاهی: کار سختی مقابل ژاپن و هوادارانش داشتیم

فرساد شاهی، ملی‌پوش پدل ایران، پس از پیروزی برابر ژاپن و صعود به مرحله نیمه‌نهایی بازی‌های آسیایی ناگویا اظهار داشت: بازی مقابل ژاپن فشار عجیب و غریبی داشت. اینجا خانه آنهاست و تقریباً همه تماشاگران ژاپنی بودند و واقعاً فشار خیلی زیادی روی ما وجود داشت، اما خدا را شکر توانستیم بازی را ببریم.

وی ادامه داد: ژاپن یکی از مدعیان بود و اینکه در خانه خودش مقابل آنها بازی می‌کردیم کار را سخت‌تر می‌کرد. باید سعی می‌کردیم به حواشی و فشار تماشاگران توجه نکنیم و تمرکزمان را روی بازی بگذاریم که خوشبختانه از پس این شرایط برآمدیم.

شاهی درباره احساس خود از حضور در بازی‌های آسیایی گفت: بازی کردن برای تیم ملی کشورم بهترین اتفاق است. بازی‌های آسیایی هر چهار سال یک‌بار برگزار می‌شود و امیدوارم بتوانیم این فرصت را به بهترین شکل استفاده کنیم و نام خودمان و ایران را در تاریخ ثبت کنیم.

ملی‌پوش پدل ایران افزود: امیدوارم تیم دیگر ایران هم بتواند مسابقه‌اش را ببرد تا هر دو تیم ایران در جمع چهار تیم برتر آسیا قرار بگیریم. این اتفاق می‌تواند تاریخ‌سازی باشد و شانس بیشتری برای کسب مدال طلا و نقره به ما بدهد.

وی در پایان گفت: امیدوارم فردا هم بتوانیم برنده شویم و به فینال راه پیدا کنیم.

جمشیدی: برای طلا آمده‌ایم/ مقابل ژاپن سعی کردیم به حواشی توجه نکنیم

امیرمحمد جمشیدی، ملی‌پوش پدل ایران، پس از پیروزی مقابل ژاپن و صعود به مرحله نیمه‌نهایی بازی‌های آسیایی ناگویا اظهار داشت: خدا را شکر که توانستیم از سد تیم ژاپن بگذریم. ژاپن میزبان بود و فشار زیادی روی ما وجود داشت، اما وقتی وارد زمین شدیم، دیگر به این مسائل فکر نکردیم و فقط تمرکزمان روی بازی بود.

وی ادامه داد: با کمک سرمربی و هم‌تیمی خوبم فرساد، توانستیم نتیجه خوبی بگیریم. واقعاً خیلی خوشحالم و از همه کسانی که از ما حمایت کردند، به‌خصوص از خانواده‌هایمان، تشکر می‌کنم.

جمشیدی درباره مرحله نیمه‌نهایی گفت: در نیمه‌نهایی مقابل برنده مالزی و فیلیپین قرار می‌گیریم و با تمام وجودمان وارد زمین می‌شویم تا بتوانیم به فینال برسیم.

ملی‌پوش پدل ایران درباره شرایط دیدار با ژاپن گفت: واقعاً بازی سختی بود. وقتی پا به زمین گذاشتیم، سعی کردیم اصلاً بیرون زمین را نگاه نکنیم و فقط روی بازی تمرکز داشته باشیم. خدا را شکر همین موضوع خیلی به ما کمک کرد و هم‌تیمی خوبم، فرساد، هم خیلی کمک کرد.

وی که پس از این پیروزی احساساتی شده بود، گفت: واقعاً خیلی احساسی شدم و کمی هم گریه کردم. ما برای طلا آمده‌ایم؛ واقعاً برای مدال طلا آمده‌ایم و هنوز کارهای زیادی داریم. دوستتان دارم و از همه شما ممنونم.

اسماعیل نژاد: هدف‌مان مدال طلاست؛ تلاش می کنیم به آن برسیم

امین اسماعیل نژاد ملی پوش والیبال ایران پس از پیروزی مقابل کره جنوبی گفت:«بالاخره بازی هایی که در آسیا انجام می دهیم همه سخت هستند و مهم.مخصوصا بازی هایی که در حذفی انجام می شود.همه می دانند که کره جزو بهترین های آسیا است.ما ست اول را بردیم و خب طبیعی بود که آنها آنالیزمان کنند.یک کمی کوچولو اذیت شدیم! با این حال به بازی برگشتیم ‌و‌ توانستیم در ست پنجم شکست شان بدهیم.»
به اسماعیل‌نژاد گفتیم که داشتیم بخشی از مسابقه را از طریق اینستاگرام لایو می رفتیم و بعضی ها کامنت می گذاشتند که به بچه های تیم ملی بگویید ما را دق ندهند و اجازه ندهند بازی ها به ست پنجم کشیده شود که او این واکنش را نشان داد:«خب کسی که این حرف را می‌زند چیزی از والیبال نمی داند!ما باید همت کنیم و در بازی های بعدی همین فشاری که از ابتدا گذاشتیم را بگذاریم تا بتوانیم به پیروزی برسیم.
واقعا اینجا تیم ضعیف نداریم یا این طور برداشت کنیم که شانس وجود دارد و…الان مهم بازی کردن است و باید خیلی تلاش کنیم.»
اسماعیل نژاد در پایان در خصوص بازی با پاکستان هم گفت:«پاکستان قطعا جزو بهترین هاست که به جمع چهار تیم صعود کرده. ما با قدرت ادامه خواهیم داد و انشاالله به هدف مان که همان مدال طلاست برسیم،»

حاجی پور: می جنگیم برای قهرمانی/ فکر کنیم پاکستان ضعیف است بازی را باخته‌ایم

علی حاجی پور ملی پوش والیبال ایران در خصوص بازی سخت با کره جنوبی می گوید: «مهم این بود که ما نتیجه مان را گرفتیم و رفتیم نیمه نهایی. البته ما یکسری اشتباهات بچه گانه داشتیم که جبرانش کردیم خدا را شکر که توانستیم برنده باشیم.»
حاجی پور با اشاره به بازی با پاکستان ادامه داد: «اصلا نباید فکر کنیم پاکستان تیم ضعیفی است.اگر فکر کنیم ضعیف هستند اجازه می دهیم که مقابل ما بایستند و خوب بازی کنند.نا از همین لحظه که به هتل برگردیم ریکاوری را آغاز می کنیم تا بازی خوبی را مقابل پاکستان انجام بدهیم.»
حاجی پور در پایان در خصوص شانس قهرمانی ایران در این رقابت ها گفت: «انشاالله که با تمام توان بازی می کنیم و برای قهرمانی می جنگیم.»

پیاتزا: اشتباهات غیرقابل قبولی مقابل کره‌جنوبی داشتیم

روبرتو پیاتزا سرمربی تیم ملی والیبال پس از برتری تیم ملی والیبال ایران مقابل کره جنوبی و صعود به مرحله نیمه نهایی بازی‌های آسیایی ناگویا، اظهار کرد: در همان ست اول به گونه‌ای بازی کردیم که آنها به این باور برسند که می‌توانند در مقابل ما بازی خوبی ارائه کنند.
وی ادامه داد: ست را جلو بودیم و ۴ اشتباه بچگانه انجام دادیم. اما باید قبول کرد که اشتباه بخشی از مسابقه است اما زمانی که چراغ قرمز است و شما از چهارراه رد می‌شوید و اگر آن زمان شما را جریمه کنند، نباید خیلی سوپرایز شوید.
سرمربی تیم ملی والیبال ایران با تاکید بر اینکه اشتباهاتی انجام دادیم که از نظر من غیر قابل قبول است، گفت: از یک طرف خیلی خوشحالم که پیروز شدیم و به مرحله بالاتر صعود کردیم اما از سوی دیگر می‌دانم که باید تغییرات زیادی داشته باشیم.
پیاتزا ادامه داد: همه به ژاپن فکر می‌کنند اما ما فردا مقابل پاکستان به میدان می‌رویم. ما باید به همه احترام بگذاریم اما اول باید به خودمان و بازیکنان احترام بگذاریم.
وی با اشاره به اینکه باید به تیم پاکستان احترام بگذارید چرا که یک دیدار شگفت انگیز مقابل هند داشت، عنوان کرد: شنیده بودم که یک درگیری بزرگ بین هند و پاکستان وجود دارد؛ من چیزی از این قضیه نمی‌دانستم و تصور می‌کردم که شاید هند در این دیدار پیروز شود اما در نهایت پاکستان موفق به برتری مقابل هند شد.
سرمربی تیم ملی والیبال ایران با بیان اینکه همانطور که توتولو می‌گوید قرار نیست اسم ها بازی کنند و باید والیبال خوبی بازی شود، گفت: امروز ۵۰ درصد از توان والیبال خود را ارائه کردیم و قطعا فردا با کیفیت و هیجان بیشتری مقابل پاکستان به میدان می‌رویم.
پیاتزا افزود: باید قبول کنیم امروز کیفیت ما آن چیزی نبود که در تمرینات ارائه می‌کنیم. فکر می‌کنم فردا دیدار سختی خواهیم داشت و زمان خیلی کمی برای ریکاوری داریم، باید از این زمان استفاده کنیم تا ذهنمان برای دیدار فردا آماده باشد.

تقوی: هدف‌ تیم ملی والیبال دفاع از عنوان قهرمانی بازی‌های آسیایی است

میلاد تقوی رئیس فدراسیون والیبال  پس از صعود تیم ملی والیبال ایران به مرحله نیمه نهایی بازی‌های آسیایی با پیروزی مقابل کره جنوبی، اظهار کرد: این پیروزی را به همه مردم ایران تبریک می‌گویم و خدا را شکر از این محله صعود کردیم. این دومین دیداری است که در نهایت تلاش بازیکنان در پنج ست بازی را می‌بریم و به نظرم در حال حاضر خیلی نباید در مورد مسائل فنی صحبت کنم و کادر فنی و سرمربی تیم ملی باید در این باره اظهار نظر کنند.

وی ادامه داد: امیدوارم بازی‌های پیش رو را راحت‌تر پیروز شویم و توقع مردم قهرمانی در بازی‌های آسیایی ایت هرچند با تیمی مانند ژاپن در کشور خودشان بازی خواهیم کرد. 

رییس فدراسیون والیبال با اشاره به اینکه تیم ملی والیبال ژاپن به هیچ وجه تیم راحتی نیست و والیبال مسابقه لحظه‌هاست، خاطرنشان کرد: در مورد دیدار تیم‌های والیبال هند و پاکستان کارشناسان تصور می‌کردند که هندی‌ها در این دیدار پیروز می‌شوند اما در نهایت پاکستان به برتری رسید.

تقوی با بیان اینکه خوشحال هستیم که به این مرحله صعود کردیم و امیدواریم بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته در این دوره از بازی‌ها به مقام قهرمانی برسیم، عنوان کرد: امیدوارم در این دوره از بازی‌ها از قهرمانی خود در چند دوره قبلی دفاع کنیم و از تمام کسانی که از تیم ملی حمایت کردند اعم از کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان و هواداران تیم ملی تشکر می‌کنم و امیدوارم با دعای خیر مردم، سربلند به کشور باز گردیم.

پرهیزگار: داوران مدال برنز من را به حریف دادند

الیاس پرهیزگار که در دیدار رده بندی وزن ۸۱ - کیلوگرم مسابقات جودو بازی های آسیایی ۲۰۲۶ تا آخرین لحظات از حریف پیش بود اما در یک غافلگیری شکست خورد در مورد این مبارزه گفت: با وجود این که مبارزه خوبی را انجام دادم و حقم رسیدن به مدال برنز بود اما ناداوری مدالم را گرفت.
وی ادامه داد: امروز مسابقات خوبی را برگزار کردم و شانس کسب مدال برنز را داشتم اما با وجود این که بعد از مسابقات داوران دیگر کشورهای حاضر در سالن مسابقات، امتیاز من را تایید کردند اما در حین مسابقه تصمیم ناعادلانه ای گرفتند. 
ملی پوش جودو ایران ادامه داد: در وقت طلایی من یک امتیاز گرفتم که صددرصد درست بود اما نمی دانم چرا داوران این امتیاز را پاک کردند و باعث شدند نتوانم به آنچه دنبالش بودم دست پیدا کنم. 
الیاس پرهیزگار در پاسخ به این پرسش که آیا از عملکردت در این دوره از بازی ها راضی هستی؟ گفت: بله خدا را شکر مسابقات خوبی برگزار کردم و بعد از چند سالی که جودو ایران از میادین بین المللی دور بود عملکرد خوبی داشتیم.
عضو تیم ملی جودو ایران در پایان با بیان این که حقش رسیدن به مدال برنز بود خاطرنشان کرد: با از دست رفتن این مدال شرمنده مردم کشورم شدم.

رستمی: کمترین حق پرهیزگار مدال برنز بود

ایوب رستمی مربی تیم ملی جودو ایران پس از شکست الیاس پرهیزگار در مبارزه کسب مدال برنز برابر جودوکاری از کره جنوبی گفت: الیاس امروز مبارزات بسیار خوبی را به نمایش گذاشت و در بدترین شرایط باید مدال برنز می گرفت اما با توجه به اتفاقاتی که رخ داد در یک قدمی مدال از رسیدن به آن بازماند و حقش را ضایع کردند. 
مربی تیم ملی جودو ایران ادامه داد: حریف کره ای هر آنچه عنوان و افتخار در این رشته نیاز است را کسب کرده بود و بسیار قدرتمند بود. او نفر دوازدهم رنکینگ فدراسیون جهانی است و مدال برنز المپیک پاریس و سه مدال جهانی و پنج مدال گرنداسلم را در کارنامه دارد اما الیاس برابر او بسیار خوب مبارزه کرد و باید برنده می شد. 
رستمی ادامه داد: در شرایطی که این مبارزه نزدیک و حساس در وقت قانونی مساوی بود کار به امتیاز طلایی کشید که الیاس یک امتیاز یوکو گرفت و باید برنده می شد اما کمیسیون داوران نظر داور وسط را برگرداند و حق خوری کرد که از نظر من برنده واقعی این مبارزه ملی پوش ایران بود. حتی تعدادی از داوران بیرون سالن با دیدن فیلم مبارزه حق را به الیاس و ایران دادند.
ایوب رستمی با تمجید از عملکرد ملی پوشان جودو ایران در این دوره از بازی های آسیایی گفت: باید از رشاد ممدوف سرمربی تیم ملی تشکر و قدردانی کنم که از زمان حضورش در ایران تلاش و زحمت زیادی را متحمل شده اند و توانسته اند سطح جودوکاران کشورمان را بالا ببرند.

عبدولی: به خودم باور داشتم و توانستم قهرمان شوم

علیرضا عبدولی، ملی‌پوش وزن ۷۷ کیلوگرم کشتی فرنگی ایران، پس از کسب مدال طلای بازی‌های آسیایی ناگویا گفت: مسابقات سطح بسیار خوبی داشت و تمام کشتی‌گیران خوب و مدعی آسیا در این رقابت‌ها حضور داشتند. وزن ۷۷ کیلوگرم نیز یکی از اوزان پرمدعی است و همه با تمام توان در مسابقات شرکت کرده بودند.
خدا را شکر می‌کنم که در این دوره از بازی‌های آسیایی ناگویا توانستم مدال طلا کسب کنم. همچنین خوشحالم که در فینال توانستم حریف سرسخت ژاپنی که قهرمان المپیک بود را شکست بدهم و باعث شادی و خوشحالی مردم کشورم شوم.
وی ادامه داد: می‌خواهم از تمام کسانی که در این مسیر به من کمک کردند تشکر کنم. ابتدا از دکتر دبیر عزیز که معنای واقعی پدر کشتی ایران است و همیشه هوای بچه‌ها را چه در داخل کشتی و چه خارج از آن دارد، تشکر می‌کنم. همچنین از دکتر رنگرز عزیز تشکر می‌کنم که همه‌جوره کنار ما بود؛ مثل یک پدر، برادر و رفیق و کمک زیادی به من کرد.
عبدولی افزود: از آقای فرشاد علیزاده، مربی سازنده‌ام مهرزاد اسفندیاری، مهرداد اسفندیاری و همچنین مربی سابقم، فرزاد ایمان‌علیزاده، تشکر می‌کنم. از داداشم سعید، سامان، کرامت و امیرحسین هم تشکر دارم. اگر امروز مدال گرفتم، به لطف کمک و زحمات تمام این عزیزان بود.
ملی‌پوش وزن ۷۷ کیلوگرم کشتی فرنگی ایران گفت: از آقای حمید باوفا عزیز هم تشکر می‌کنم که کمک زیادی به ما کرد و مربی ما بود و از او خیلی چیزها یاد گرفتیم. امیدوارم بتوانم این مسیر را ادامه بدهم و در تمام مسابقات به بهترین شکل ممکن کشتی بگیرم و بهترین نتایج و خوشرنگ‌ترین مدال‌ها را کسب کنم تا باعث افتخار و شادی مردم کشورم شوم.
وی در پاسخ به این پرسش که پیش از فینال چقدر به پیروزی مقابل حریف ژاپنی و کسب مدال طلا امیدوار بود، عنوان کرد: پیش از فینال، ابتدا با حریف قزاقستانی کشتی گرفتم که مسابقه بسیار سنگین و سختی بود. هر دو حریف، هم کشتی‌گیر قزاق و هم کشتی‌گیر ژاپنی، از رقبای بسیار خوب بودند. واقعاً شاید کمتر کسی فکر می‌کرد که من بتوانم مقابل برنده این رقابت‌ها کشتی خوبی بگیرم و مدال طلا کسب کنم، اما من جسورانه و غیرتمندانه کشتی گرفتم، جنگیدم و خدا را شکر توانستم مدال طلا را به دست بیاورم.
عبدولی در پایان درباره باورش به قهرمانی گفت: من خودم به خودم باور داشتم و مربی‌ام، رنگرز، نیز به من باور داشت. سختی‌های زیادی کشیدم. در یکی دو سال اخیر نتوانسته بودم آن کشتی‌ای را که خودم می‌خواستم بگیرم و نتایج خوبی هم کسب نکرده بودم، اما خدا را شکر می‌کنم که توانستم خودم را پیدا کنم و در بازی‌های آسیایی قهرمان شوم.
وی خاطرنشان کرد: امیدوارم همین روند با همین نتایج خوب ادامه داشته باشد و بتوانم در مسابقات آینده نیز بهترین عملکرد را داشته باشم و خوشرنگ‌ترین مدال‌ها را برای کشورم کسب کنم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه