اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

نماینده مردم خدابنده:

بازی با کلمات، مشکل مردم را حل نمی کند

بازی با کلمات، مشکل مردم را حل نمی کند
نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی گفت:بازی با کلمات کاری از پیش نمی برد و مشکل مردم حل نمی شود و باید توجه داشت توجه دولت به ارائه تسهیلات رفاهی فقط به کلان شهرها روند مهاجرت از شهرهای کم برخوردار را تسریع می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناحجت الاسلام سیدمحمدعلی موسوی درگفتگوباخبرنگاراشراق آنلاین گفت: بازی با کلمات کاری از پیش نمی برد و مشکل مردم حل نمی شود و باید توجه داشت توجه دولت به ارائه تسهیلات رفاهی فقط به کلان شهرها روند مهاجرت از شهرهای کم برخوردار را تسریع می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اشراق آنلاین,

حجت الاسلام محمدعلی موسوی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه زنجان، اظهار کرد: توجه به حوزه های عمران و آبادی شهرستان خدابنده آن طور که باید رضایت بخش نیست، به ویژه در حوزه کشاورزی با توجه به زیرساخت های لازم از جمله خاک حاصل خیز، اقلیم مناسب و وجود نیروی کار که مقدمات کشاورزی پررونق را فراهم کرده است باید توجه بیشتری صورت گیرد.
وی افزود: 244 مدرسه این شهرستان نیاز به بازسازی دارد، زیرا امکان تخریب آن ها در هر لحظه از شبانه روز و با کوچک ترین حادثه وجود دارد و حضور در سر این کلاس ها قابل اعتماد نیست.
موسوی تصریح کرد: توجه دولت در جذب سرمایه گذار با ارائه تسهیلات ویژه در حوزه سیاست های تشویقی از جمله ارائه تسهیلات ارزان قیمت و معافیت های مالیاتی بسیار ضروری است و باید در دستور کار قرار گیرد.
نماینده مردم شهرستان خدابنده در خانه ملت تصریح کرد: توجه دولت به ارائه امکانات و تسهیلات شهرنشینی در مناطق بزرگ تر باعث شده تا روند مهاجرت از شهرهای کوچک به کلان شهرها شتاب بیشتری بگیرد، در حالی که با توجه عادلانه می توان از ظرفیت های هر منطقه به تناسب آن استفاده کرد.

,
,
,
,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه