logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

تحلیل صهیونیست‌ها از یک پیام راهبردی؛

منظور نصرالله از در اختیار داشتن موشک فاتح ۱۱۰ چه بود؟

منظور نصرالله از در اختیار داشتن موشک فاتح ۱۱۰ چه بود؟
روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت نوشت: ویژگی موشک فاتح ۱۱۰ این است که سامانه دفاعی گنبد آهنین برای هدف قرار دادن آن طراحی نشده است زیرا این موشک ها قابلیت این را دارد که از مسافتی دور و با سرعتی بالا به اهداف خود اصابت کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جهان، روزنامه «یدیعوت آحارونوت» نوشت: سرویس اطلاعات نظامی اسرائیل از اظهارات نصرالله در مورد در اختیار داشتن سلاح جدید و سنگین از جمله موشک های فاتح ۱۱۰ غافلگیر نشد موشک هایی که زیرساخت های اسرائیل مانند پالایشگاه حیفا و ساختمان وزارت دفاع در تل آویو به اضاف فرودگاهها در شمال و مرکز را در معرض خطر قرار می دهد.

این روزنامه یادآور شد که این موشک ها یک ویژگی دیگر نیز دارد که همان قدرت پرتاب از مسافت دور و به عبارت بهتر از دورترین نقطه شمالی لبنان است به این معنی که نیروی هوایی اسرائیل به سختی می تواند آن را در تیررس حمله قرار دهد.

اما ویژگی دیگر این موشک ها این است که سامانه دفاعی گنبد آهنین برای هدف قرار دادن آن طراحی نشده است زیرا این موشک‌ها قابلیت این را دارد که از مسافتی دور و با سرعتی بالا ابه اهداف خود اصابت کند.

این روزنامه در ادامه نوشت: درست است که این موشک ها نبرد با اسرائیل را نهایی نکردند اما با توجه به کلاهک هجومی قابل انفجار و سنگین و دقیق می توانند خسارت زیادی به اسرائیل وارد آورند.

یدیعوت آحارانوت سپس این سوال را مطرح کرد که آیا نصرالله با اشاره به اینکه حزب الله موشک‌های فاتح ۱۱۰ در اختیار دارد منظوری غیر از مواردی که در بالا به آن اشاره شد، داشت؟ در پاسخ می توان سخنان او را اینگونه ارزیابی کرد که منظور او از فاش کردن موضوع در اختیار داشتن این موشک‌ها چیز دیگری بود بدون اینکه دقیقا و به طور مستقیم توضیح دهد که چه منظوری دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه